Unity Hakkında

Discussion in 'Genel Sorular' started by •еɱãÑ♠»»hsn, May 10, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Ünity İle Devam etmek İstermisiniz

1. Evet Gayet iyi durumda keyif alıyorum

20.0%
  2. Hayır çok kötü Farklı bir player Gelmesi Şart

73.3%
  3. İDARE eder olsada olur olmasada

6.7%
  4. iD

0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ben Ve Benim Gibi Birçok Üye Ünity çok kötü Kalitesi Yüzünden Oyuna girmek İstemiyor Şuanlık oyunu beraberce bıraktık gibi duruyor Problem Hallolmaz ve bundan sonra ünity ile devam edilecek ise ömür boyu seafight i hayatımızdan çıkartıyoruz bu konu hakkında bilgilendirme talep ediyoruz.
    Eğerki Ünity Devam Edecekse Ünity Dışında klasik seafight flash gibi bir giriş yerinden yapılması gerekiyor orjinalliği bozulmuş bi çözüm bulunulmalı oyunun keyfini alamıyoruz....

2. Unuty için bile adamlar yıllardır uğraştı yeni bir istemci için ne kadar bekleriz Allah bilir o yüzden dewamkee

3. anektod09

anektod09 User

Unityde bir çok şeyi yapamıyoruz onlar düzelse kesinlikle istemciden güzel olacaktır

4. Son duyuruda Unity çıkış tarihi 25 Mayıs olarak belirtildi. Unity daha olgunlaşmamış görünüyor.
    Bu şekliyle Unitye geçilir ve flash kapatılırsa aktif oyuncuların en az yarısının oyunu bırakacağını düşünüyorum.

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Şikayetleri zaten bildirdik.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.