Unity Dene

Discussion in 'Genel Sorular' started by Mister_No, Dec 8, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mister_No

Mister_No User

Çok başarılı olmuş adeta oyun uçuyor şuanda kendimden geçtim ne yapacağımı şaşırıp sevincimi burda paylaşmak istedim görseller çok güzel olmuş grafikler süper nacizane bir fikir birde oynanabilir versiyonunu geliştirirse programcı arkadaşlar süper olur başarılarınızın devamını diliyorum iyi çalışmalar.

***Blue*storm*58*MDK likes this.
  2. 2 saatır oyundan cıkamadım baska sekmeye geçince geri sayım duruyor :d betaya ilk cıktıgından beri 1.5 ayda bu hatayı çömeye zaman bulamadılar ama kalp kırıcının efektini degiştirmeye zaman buldular :)

***Blue*storm*58*MDK likes this.
  3. derstaerke

derstaerke User

?Sayın Admin Eror Veriyor Burdan Neden Eror Sıkıntısı Yaşıyorum Birde burdan Telefodanda giriş Yapma Şansımız Varmı ?

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Umarız :)
    Telefon hakkında bir bilgim yok ama yarına kadar öğrenirim. Hata içinse bilgisayarın güncellemesi varsa yapın. Tarayıcıdan giriyorsanız tarayıcının son versiyon olduğuna ya da istemciden giriyorsanız istemcinin de güncel olduğuna emin olun.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.