Ultraman Tasarımı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve б1_ߣĄĈĶŜĖÃĻŎŖĎ_б1 tarafından 8 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolay gelsn bu gemiyi satın aldım fakat taşları gelmedi ? nedendir

2. Aynı şekilde bizde de öyle. Supporta yazdığımızda daha önceden alındığı için taşları gelmemiş, iade yapamıyoruz sorun olmadığı için denildi. Sayın Bigpatron çoğu oyuncu bu konuda talep gönderdi bize dedi, merkeze sorulcakmış bu konuda birşey yapılabilirse yardımcı olunacak dedi. Forumdan duyurusu yapılcakmış olumlu yanıt gelince.

Not: sistemsel hata olmadığı doğrudur, lakin satın alınmış tasarımları bize pakette uyarması lazım. Ayrıca sonuçta tekrar para yatırarak alıyoruz, taşların tekrar gelmesi gerekir diye düşünüyorum sonuçta bu az buz bir miktar değil, ödeme sonucunda alıyoruz. İade yapılmaması yanlış olur, umarım anlayış gösterilir.

3. biz kahinler olarak önceden bunu bilmeliydik seafight yönetiminden özür diliyoruz ...
    hayatımda bundan daha saçma birşey görmedim resmen 130 tlyi çöpe atmış oluyoruz ama yönetim bunu hata olarak kabul etmiyor bile :D gülsemmi ağlasammı

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile ilgili destek ekibine yazınız.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.