Üretim Sistemi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve SŦANNIS✦BÁRÁTĦЄØИ*ℂ⋆ tarafından 3 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Gemimdeki tahrip eidci, alev fırtınası, kıyamet balyozu vb topları acı verici yada dünyayaran topuna çevirebiliyor muyuz? Bunun hakkında bir rehber paylaşır mısınız?

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Üretim sistemini inceleyiniz. İndekste konusu mevcut.

Saygılar.

3. Merhabalar,

başlıktaki gibi alev fırtınası, balyoz vb topları acı verici yapmak istiyorum, üretim atölyesine gititğim zaman bu topları geridönüşüm istasyonunda topa karşılık alacağım malzemeler ile acı verici veya dünyayaran alamıyorum. Acı verici veya dünyayaran için eski toplarımı dönüştüremiyor muyum?

4. Star

Selam,

Hayır. Hepsi için belirli topları dönüştürebilirsiniz. Her eski topu değil. Örneğin, a topunu vererek, b topunu üretmek için gereken malzemeyi elde edebilirsiniz.

5. Sayın Star Forum admini;

Sormuş olduğum soru çok basit; Lütfen net cevap verin;

Balyoz, alev fırtınası ve tahrip edici toplarımızı malzemelere dönüştürüp dönüştürdüğümüz malzemeler ile acı verici ve dünyayaran alabiliyor muyuz?

Ben denedim ama balyoz vb toplara karşılık aldığım malzemeler ile acı verici veya dünyayaran topunu üretemiyorum aynı malzemeleri vermiyorlar. Madem böyle birşey sözkonusu değil ben eski toplarımı yeni çıkan bir topla değiştiremeyeceğim ozaman neden üretim sisteminde malzemeye karşılık olarak satayım depomda dursun ozaman ?

6. eynelis**

eynelis** User

Balyoz, alev fırtınası ve tahrip edici toplarını parçaladıktan sonra oluşan malzeme ile önce Korsan Çeliği üretebilirsin. Ardından korsan çeliğini de parçalayıp gelen malzemeyle Acı verici üretebilirsin.

Top geliştirme malzemlerinde ki Yunan Ateşi'de dünya yaran topu için ama elimde olmadığı için hangi malzemelerle üretildiğini bilmiyorum.

-onur824- bunu beğendi.
  7. kardeşim malzemesi bir dert parşömeni bir dert çok zor bi sistem yani öle kolay değil

8. Star

Ben 20 saatten fazla konuyu açık bıraktım bir şey yazacak mısınız diye yazmadınız ben de konuyu kilitledim. İlgili cevabı @eynelis** vermiş zaten. İsterseniz deponuzda dursun size kalmış. Sistem bu ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.