Üretim Sistemi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve SŦANNIS✦BÁRÁTĦЄØИ*ℂ⋆ tarafından 20 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DarK*DeviL

DarK*DeviL User

hata oldugu söyleniyor. yetkililere bildirilmiş.

2. Bu sistem, oyunculara kullanmadığı toplarını yok etme olanağını sağlamayı, ve bu toplar karşılığında bazı nesneler vermeyi amaçlar

bu nesneleri nerede kullanabikiriz ne işe yarıyor

3. Selam,

Selâm Korsanlar

Yarın yama çalışması olacaktır. Çalışma süresince oyuna yaklaşık 60 dk erişim mümkün olmayacaktır. Yapılacak çalışma ile birlikte;
    • Güncelleme: Yeni özellik "Üretim" kısmı oyuna etkilenecektir.
    • Etkinlik: Güneş ışığında buz etkinliği için ön hazırlıklar yapılacaktır.
    Oyuna yeni özellik olan '' Üretim '' özelliğini ekledik. Bu ilk aşamadır ve şimdilik sadece Altınlık, Amiral ve Vudu topları içindir. Özelliği geliştirdikçe diğer toplarda zamanla eklenecektir. Bu sistem, oyunculara kullanmadığı toplarını yok etme olanağını sağlamayı, ve bu toplar karşılığında bazı nesneler vermeyi amaçlar. (Diğer top türlerinden seviye 0 topları oluşturmak için kullanılan malzemeler)
    Yeni toplar ve top tarifleri için biraz materyale ihtiyacınız olacak.

Sistem henüz yeni entegre olduğu için ileriki günlerde daha detaylı bilgiler vereceğiz.

Saygılarımla.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

İlerleyen günlerde merkez ekip detaylı bilgiler verdiğinde, sizlere paylaşacağız. Sistem henüz yeni olduğunudan hata var mı yok mu bilemiyoruz. Bir hataya rastlanırsa forum üzerinden duyururuz. Detaylı bilgiler hakkında ise, henüz bir açıklamamız bulunmuyor. Merkez ekibmiz açıklama yollarsa onuda yine forum üzerinden duyururuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.