Üç Kağıtçı Martı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve **denizlerinfatihi** tarafından 14 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çok zor arkadaşlar yönetimin bu görev için bi çözüm bulmasını talep ediyorum malum leveller yükseldi level atlamam lazım ama bu görev yüzünden atlıyamıyorum he diceksiniz yapanlar nasıl yaptı falan geçin arkadaşlar bu muhabbeti level atlaması bu kadar zor olmamalı

2. bende yapamıyorum bu görevi
    Üç Kağıtçı Martı nereden cıkmaktadır

3. ozican2525

ozican2525 User

İntikam sisteminden şansa bağlı olarak vermekte.Ele geçirme ile alabilirsiniz.

4. O haritalarda takil ve npc kes çıkar ele geçir verir bir kac kere dene

5. bu martı inci ile satılsa şu görevi yapsak şans falan ikaye hiçmi denkgelmez ? gelmiyor buna bir çzöüm bulunsa iletirseniz

TiryakiHasan bunu beğendi.
  6. KяaL!

KяaL! User

mum yakın kardam adam açın ben öle almıştım

7. Nasıl geçelim ya bu muhabbeti ? Biz bunu yapacağız diye bir yerlerimizi yırttık uykusuz kaldık saatlerce pc başında durduk. Emek vermeden ekmek olmaz emeğime de saygısızlıık yaptırmam. Level atlamamak zor olmasın sezon görevleri kolay olsun her şey kolay olsun tabi ne anlamı kalır saatlerini veren ile günde bir iki saat giren tabiki eşit falan olsun dimi.. Güçlü değilsen güçleneceksin bu oyun böyle ya p2w yada fazlasıyla emek

8. bunun görev ile ne alakası var 46. gün oldu görevi yapamadım intikam ve intikam2 ele gecirmesi zor basında 10 larca kişi ele gecirdigimdede vermiyor şans olması kumar dayatmasıdır biz gece gündüz girmiyormuyuz oyuna?

9. Anladığın ile dediğim şeyler arasında dağlar var :)

10. yoo anladığım ile dediklerin aynı sen görevi zar zor yapmışşsın bizimde kolay yapmamızı istemiyorsun köstek oluyorsun şuan konuya

11. *MV1*

*MV1* User

Ben şuanda 39 levelim fakat level sınavlarından bende memnun değilim, sınavların biraz daha esnek olması taraftarıyım, mesela şuanda 40 olmak için 5 tane imparatorun emirleri ,5 tane gudai madalyası , 5 tane imparatorluk mühürleri,5 tanede gudai parşomenleri toplamak gerekiyor, bu toplanması gereken bütün elementler için gerekli olan sistemlerin hem haritaya atılma sayıları çok az , hemde yaklaşık 10/12 dk bir atılıyor talep çok ama sistem az ,birde şu zıpkınla 100/150 sistem kesip girdiğimiz özel bir harita var (hangi görevdi şuanda hatırlayamadığım )bazen bunları yapabilmek için oyundaki kaldığım zamanın hemen hemen tamamını bu görevleri yapmak için ayırıyorum, bu görevler yüzünden ne etkinliklere katılabiliyorum nede şavaşlara katılabiliyorum, görevler zor değil ama çok fazla zaman harcamak gerekiyor belki bunlarda bazı kolaylıklar yapılabilir, yapılmasınıda rica ediyorum. mesela örnek bir görevde 5.000.000 darbe istiyor ötücü kuş sisteminden 750.000 canı var ve 15dk 5/6 tane atıyor haritada 10 kişi var ve bunlar için 1 saat haritada dolaşmak zorunda kaldığım zamanlar oldu mesela bunu 20.000.000 yapın ama o haritadaki veya o leveldeki bütün sistemlerde geçerli sayılsın gibi gibi ,saygılarımla

TiryakiHasan bunu beğendi.

12. Ben ve diğer insanlar bunu zorda olsa yapmışken size neden kolay yapılsın biz bu durumda neden zor olan zamanda yapmış olalım? Olay şuna benziyor vergilerini zamanında ödeyen adamın bir ödüle sahip olmaması ama vergilerini vermeyen adam için ödemelerin taksitle sağlanması. Bu adaletli bir durum değil bende her gün tp görevlerini yapıyorum 2 saatim bana kalırsa çöp oluyor ya tamamen kaldırılsın yada kolaylaştırılmaya gidilmesin. Şuan için ben 40 level üstü amiraller için saatlerce gemi kesmem gerekiyorsa ileride yine bu görevi yapacak kişide aynı yoldan geçmeli ki benim zamanım çöp olmamış olsun emeğimin hakkını alayım

13. Son-Krsn

Son-Krsn User

aynen oyle zorluk derecesı esıt olsun devamlı

Tuhermanita bunu beğendi.

14. sen intikam ele gecir görevini yaptıgında 26 ve üstü 50 kişi var iken biz yapmaya calıstıgımız görevde 26 üstü 500 kişi var . sen intikam keserken yanında belki 1 belki2 b elkide tektin. biz intikam ve i2 yi keserken 10 kisi oluyor nasıl yapalım bu görevi

dogu21 bunu beğendi.
  15. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu raporlara eklendi. Kabul görülür görülmez bilemeyiz. Bakalım ne olacak ;)

dogu21 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.