Uçurum

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ROZY tarafından 4 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ROZY

ROZY User

Merhaba taşlarım ortalama 25-26 ama rift yapamıyorum kum saati basıyorum ama 20. dalgada batıyorum . En iyi rift modunu önerirmisiniz ? Gemi taşları ve pet taşlarında neleri kullanmam lazım rift için ? Lambadan hangisini seçmem gerek vs . Yardımcı olursanız cok sevinirim detaylı bir açıklama istiyorum az yemem için ne yapmam lazım ? Süper çelik zırh ve aslan siperide var hangisini kullanmalıyım yada 2 sini bir mi ? Aklınıza gelebilecek bütün önerilere açığım gemimi ona göre ayarlıyacağım .

2. %95 hasar önlemeye sahip ol ve süper çelik zırhı aç.önerim 20 ye kadar açma 20 de açmaya başla zaten 20 ye kadar batmazsın.

3. ROZY

ROZY User

Zaten 20 de batıyorum sorun orda . 200k vuruyor büyük kurt . Pette ne kullanmam gerek ?

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Hasar önleme. Kaçınmanın bir etkisi yok uçurumda.

5. Arkadaslar Hasar önleme ve kacınmanın önemi yok yazmıs yetkili ama ben bekci takınca cok az vuruorlar bana bence bu acıklama tamamen hatalıdır. isterseniz deneyebilirsiniz bende vuruslar baya düşmekte

6. ROZY

ROZY User

Neyin önemi var söylerseniz yardımcı olursanız bizde ona göre hareket edebiliriz . Hangi değerlere ulaşmam gerek , herkesin bir bilgisi var ama açıklama konusunda kimse yardımcı olacak cevap vermiyor .

7. Star

Selam,

Yapabildiğiniz kadar hasar önleme yapın. Süper çelik zırha erişiminiz varsa mutlaka alın. Gemi özel taşında %5 zırh plaka taşını kullanın. Maksimumum hasar önleme konusunda indekste maksimum değerlerde maksimum hasar önleme konusunu inceleyebilirsiniz.

Saygılarımla.

8. vıdeolu anlatım var gırıp arastırısan bıraz bula bılırsın youtube da

9. Star

Selam,

cevaplar verildiğine göre konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.