Uçurum Rütbe Puanı

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve M®•¥å(v)µZ tarafından 4 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam.Uçurum dalgasını 30 dalga vuruyoruz rütbe puanı 100 bin anca artıyor.Tamam serverler birleşti rütbeler düştü ama bu kadar az oynaması normal mi? levelimiz 50 .20 milyar tp 10 milyar ep 1 milyon bp var.Bu kadar az yükselmesi normal değil.Bir sıkıntımı var?

2. GizliÜye

GizliÜye User

Seref salonunda nasil hesaplandigni gorebiliyorsun 2 dakikani almaz hem ucurumsuz hemde ucurumlu degerlerini hesablamana AxBxC yapiyorsun a b c degerlerini nasil hesaplandigni seref salonunda ogrenebilirsin

3. Kral ben ne yazmışım sen ne anlatıyosun.Sorun uçurum haritası yapmadanki puanla uçurum haritası yaptıkdan sonraki puan arasında 100 bin puan var.Serverler birleşmeden önce normalde 10-15 milyon puan rakı oluyordu.Tamam anladık sv ler birleşti düşmesi normal ama neredeyse hiç fark olmayacak kadar düşmesi normal mi bunu sordum puan hesaplama ile bir işim yokk.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum fakat incelenmesi için ilgili kişilere bu konuyu ileteceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.