Uçurum Rezilliği

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve yabancı tarafından 5 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yabancı

yabancı User

Bu Uçurum da 4.28 saniye süre ile 30 dalgayı bitirme nedir? Şİmdi diyeceksiniz ki bana hasar günü top gin kum saati ıvır zıvır bunlar bizde de var 838 topla 1300-1400 hasar vererek geçiyorum dalgaları da yinede 6 dak küsürün kanın altına düşmüyor bu arkadaş 4.28 saniyede nasıl yapmış bi dalgada aynı anda 2-3 gemi birden batırarak mı oynamış nasıl yapmış? BU arkadaşın gemisini az çok biliyoruz savaşıyoruz batıyoruz batırıyoruz nasıl yapmış bu süreyi Bütün serverlara bakın bakalım bu süreyi yapan veya yaklaşan varmı?

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Haklısınız bu normal bir zaman değil ben de farkındayım, konuyu bizzat ilettim incelenmesi için yaklaşık bir saat önce.

Saygılarımla.

SHARONLEE bunu beğendi.
  3. PARLAK

PARLAK User

Şunu anlamıyorum sadece

6.30 7 dk da normal gülle ile bitirince sorun olmuyor sa 1200 buram gülle ile 4.5 dk bitirince ne sorun oluyor anlamadım. Bence sistemin tamamen değişmesi gerekli

4. ucurum harıtasınımı bıtırıyorsunuz 4-5 dakıkada her dalgadakı sısdem ısaretlemek atıs demek ıcın vurulan sıstemı sayalım 5 sanıye ıle eslestırın sıstem sayısı x 5:cıkan rakam desek vede 60 sn bolsek yınede 5 dakıkadan fazla cıkar dıye dusunuyorum

SHARONLEE bunu beğendi.
  5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hasar günleri olduğunu biliyorum ancak yapılan zaman yine de mümkün değildi diğer iyi zaman yapan oyunculara da bakarsanız arada olağanüstü fark vardı. Hasar günü olsa da arada bu kadar fark oluşturacak çok çok büyük bir hasar farkı da yoktu.

Saygılarımla.

SHARONLEE bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.