Uçurum Haritası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve yumi tarafından 3 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yumi

yumi User

Sayın Star,
    https://board-tr.seafight.com/threads/ucurum-haritasi.89265/#post-531652
    yukarıdaki konuda arkadaş verilen hasarları karşılaştırıyor. Açıkçası ben bir bug olduğunu düşünüyorum. çünkü normal haritalardada bazı oyuncular aşırı hasar veriyorlar. Hatta bundan bir yada 2 ay önce bir arkadaşta bu konudan bahsetmiş forum yetkilisi arkadaşta (siz yada birbaşka arkadaş) supporta yazmasını istemiştiniz. bende bug olduğunu düşünenlerdenim. supporta bizim yazmamız yerine sizler neden araştırılması için rapor haırlamıyorsunuz? ben büyük olasılıkla bug olduğunu düşünüyorum ve araştıriılmasını istiyorum. ben de 27 seviye kritik taşı kullanıyorum ve 566 acıverici 6. seviye top ile o kadar hasarı veremiyorum diğer taşlarımda en az 26 seviye hasar önleme gemi 27 seviye pet 26 seviye.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Şimdi açık olduğunu düşünüyorum demek ile olmuyor ki sayın @yumi o halde şöyle yapalım eğer bir açık olduğunu kanıtlayacak görüntü ya da video çekebilirseniz ben de gerekeni yapar rapor ederim. Elimizde delil olmadan rapor etmemiz hiç bir şeyi değiştirmez.

3. yumi

yumi User

Eğer ispatlayacak bir video çekebilirsme elbeette paylaşırım. ancak ben o haritaya başka oyuncular ile girmiyorum ancak normal haritada denk gelebilirsem tabiiki kaydetmeyi deneyebilirim. ancak ben yinede konunun supporta ulaşmasını sağlamak amacıyla supoort ile ileşime geçeceüim.

4. Selam,

Tabiki. Özgürsünüz. Ayrıca video çekerseniz de paylaşmanızda fayda var.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.