Uçurum Haritası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve erşan367 tarafından 14 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erşan367

erşan367 User

2 haftadır ilk ödüllerden gelmesi gereken uçurum topunu alamıyorum anlamadım ben bu işi alamadığım gelmeyen topların hesabıma gelmesini istiyorum ilgilenirseniz mutlu olurum

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Uçurum topları sezonluk verilmekte. Ayrıca bu sistemin ekleneli bile 2 hafta olmadı :) Bugün sezon sıfırlandı ve yeni sezon başladı. İlk temizleme ödüllerini haftada bir kere alabilirsiniz.

Saygılar.

3. erşan367

erşan367 User

Aşşağıda da belirttim konuyu kitlemişsiniz star moderatör sorun şu ben bugün uçuruma girdim ve haftalık ilk temizleme ödülü olan uçurum topunu alamadım. Başlayalı 2 hafta bile olmadı demişsiniz ama bugün bana gelmesi gereken top gelmedi sadece uçurum parası geldi umarım aşşağıda yazılandan daha net güzel bir cevabınız olur iyi günler

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bugün sezon sıfırlandıktan sonra oynadığınızı fakat top alamadığınızı mı idda ediyorsunuz? Benim arkadaşlarım oynadı aldı. Siz bi destek ekibine yazın o zaman.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.