Uçurum Haritası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mister_No tarafından 13 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

Bu oyuncular cılkını çıkarttı 30 dalgayı 6,59 saniyede yapmış benim vuruşlarım gayet güçlü gayet te hızlı hareket edip hızlı bitiriyorum buna rağmen en fazla 9,30 saniyede falan bitiriyorum bu arkadaşlar nasıl yapıyor 6.59 saniyeyi 30 dalga nın ilk 20 dalgası 3 dakika desek son 10 dalga bu 20 dalganın 2 katı dp var belki 3 katı nasıl oluyor da 4 dakikada bitiriyorlar ayrıca eskiden diyelim inya kanı 60 saniye sürüyordu şimdi 10 saniye dokunulmazlık desen anlık işe yarıyor yani bu sürede en az 7 kere falan inya ve dokunulmazlık basmak gerekiyor ki bu oyuncuların buna bile vakti yok çünki inya 4 dakikada 1 dokunulmazlık 2 dakikada 1 ancak doluyor her dalga için 14 saniye vakit gerek geciktiğini düşünürsek ki dalgalar arası geçişlerde en az 2 saniye boşa gidiyor dalgada olumsuzluklar yakalınır san en az 7 saniye boşa gidiyor her dalga açıldığında işaretleme falan dersek 1-2 saniye boşa gidiyor tüm bu ve aklıma gelmeyen olumsuzlukları eklersek en az 1- 2 dakika boşa gidiyor bu da demekki bu adamlar 5 dakika da yapıyor lar. Ayrıca şu anki yağmacı cephanesi hasarını kum saatini ve lamba etkenlerini göz önünde bulundurarak bir açıklama yapacak arkadaş varsa bir zahmet cevap olarak yazsın.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Uçurum haritasını etkileyen çok fazla faktör var, toplarınızın seviyesi ve sayısı, taş seviyesi, genişletmeler, şu an aktif olan sigma buffları vs. Genişletmeleri nasıl kullandığınız, kaç hasar önleme ile oynadığınız kısacası ideal önayarları yapmak ve inya-durdurulamazı ne zaman kullandığınıza bağlı olarak farklı zamanlar oluşmakta. Belirttiğim gibi birçok detay ve oynanış tarzı var uçurum haritası için.

Saygılarımla.

3. Arkadaşım benim gemi 802 topla giriyo kumda açık baştan sona uçurum cephanesi kullanıyorum kritik 780 bin civarı vuruyo atış sürem 1.5 saniye npclerden 0 hasar aliyorum durdurulmaz ve inya falan tam zamanında kullaniyorum topların çoğu altı ve beşinci seviye derebeyi 100 kadar birinci seviye yıldırım var bitirme sürem 14 dk ortalama millet nasıl bitiriyo anlamiyorum 6 dk neya

4. Mister_No

Mister_No User

Shade ben de biliyorum o bahsettiğin şeylerin hemen hemen hepsi bende de var ortalama 850 - 900 k hasar vuruyorum çok hasar vurmanın ilk 20 harita da zaten bir önemi yok sadece son 10 dalga da işe yarar oda gene yapmıyor 6,59 saniye :confused:

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Bu durumda oynayış şekli farkı oluşturuyor veya dikkat etmediğiniz noktalar var, birçok oyuncu epey hızlı zamanlarda bitiriyor, çok ekstrem zaman yaptığını düşündüğünüz oyuncular için inceleme de talep edebilirsiniz elbette destek ekibine bilet göndererek.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 14 Aralık 2023
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.