Typhon'un İntikamı - Üç Vovoi ve Devasa Yılan

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 4 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Seaturtle

Seaturtle User

vovoi birlikte durdur görevini nerden alıp yapıyoruz sayın admin

2. Menzil işlemiyor typon'a.

3. srcnsntrk

srcnsntrk User

Ladon isimli NPC gemisinin bilgisi oyun ekranında gözükmüyor. İlk günlerde görünüyordu. Açıklama ekranım açık 1 saattir oyundayım etkinlik bölümünden de bakıyorum 0/250 sayıyor 250 dolunca ekranda hiçbir şekilde şu haritada çıktı diye bir bilgi yok. Nereden bulup yapacağım bu görevi bilgi verir misiniz?

4. Sistemi attığı harita yakınlarında degilse bildirim gözükmez. Örnek veriyorum 8/1e atan sistemin bildirimi 32/1 32/2 gibi haritalara düşmez. Tabi ne kadar uzaklığa gözükmez bilmiyorum sadece örnek verdim.

5. CABBAR

CABBAR User

mezile alamazsın kanka. eskidendi o menzile alma olayı. ona sıkıyorsan her türlü ya batarsın ya da yeşil dairelerin içine girersin. yşil dairelerin içine girersen hayatta kalma şansın var. en azından tek yemezsin

6. gemindeki yıldırım 4 sayısı fazlaysa menzil oluyor yapanları gördüm ama kaç yıldırım 4 leri var bilmiyorum

7. VibraForum

VibraForum User

Y
    yıldırım en düşük 1 takıyorm yinede oluyor.

8. gemideki seviye 4 yıldırımdan bahsediyor bende 250 civarı var ama menzil olmuyor heralde +400 yıldırım 4 ün varsa menzil yapabilirsin

9. Marketteki ışık yayana çevirme oranı çok fazla değil mi? Moral Desteği paketini almak çok zor görünüyor. 15 k lanetli üstüne ışık yayan için 40k daha kasmamız gerekiyor. Etkinlik amiralleri ise sadece darbeye ruh ödülü veriyor. Tasarımında sadece yumurtadan değil en azından moral desteği paketine eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

10. CABBAR

CABBAR User

Menzilden vurursun ama her türlü yine hasar yersin kanka NPC ler menzile alınmıyor. Bazı özel haritalar hariç. Bu arada top menzilin kaçtı menzilr alırken yazar mısın?

11. Seaturtle

Seaturtle User

vovoi birlikte durdur görevini nerden alıp yapıyoruz sayın admin

12. görevleri yaptım hepssini ama gemi tasarımı vermedi deniz altı tasarımını aldım gemiyi nasıl alacam

13. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Gemi tasarımı Jormungandr amiralinin sonunda çıkan yumurtalardan alınabiliyor.

14. merhaba. etkinlik tamamlamada görevler 12/15 gösteriyor. 3 görevi nerden alabilirim? teşekürrler

15. admin moral desteği paketi kapalı bnde şu görevi bitir diyo vovoi birlikte durur öyle bi görev yok napcaz acil cvp

16. vovoi birlikte durdur görevini bulamıyoruz cevap veren yetkili de yok

17. Kunt_29

Kunt_29 User

Onlarda bilmiyor 3 gün önce konu açtım bununla ilgili Shade bildirdim dedi cevap gelmedi bir daha.Diğer admin bir başkasına suporta yaz dedi.Velhasıl takılmayın fazla.

18. yeteramk01

yeteramk01 User

Tyhon ve jarmugandlerin verdiği safanad orikalkum vs oranları çok düşük 10 milyar can indiriyoruz az kişi ile verdiği sadece 900 orikalkum Savaş ustası amiralini vursam 200m e daha fazla ori veriyor nerede kaldı bunun etkinliği bundan sonra değişmez zaten ancak lütfen rapor ediniz en azından birdahaki çıkacak etkinliklerde belki oranlar artırılır.

19. merhaba bunu bilen biri yok mu?

20. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Normal ve günlük görevleri yaptığınız takdirde etkinlik tamamlamayı günler öncesinden bitirmeniz mümkündü.