Typhon'un İntikamı - Üç Vovoi ve Devasa Yılan

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 4 Eylül 2025 11:00 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_typhons_revenge_2025.jpg

Oyunumuzda bir yenisi yapılacak olan bu etkinlik hakkında görüş, fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. etkinlik npc leri sadece tp veriyor? hata mı var

3. Beep~Beep

Beep~Beep User

1 Tane görev yapınca duzeliyormus.

4. Beep~Beep

Beep~Beep User

Lokinin Gizli Planları gerekiyor. Bunu hangi NPC görev yada Paket veriyordur. Bulamadık marketten alışveriş yapacağız yapamadık. Yardım teşekkürler

5. görevden veriyor görev yapmaya devam edin.

6. birsürü loki planı lazım görevden 1 tane veriyor

7. admin jormurgerin yanında gidince tek atıyor daha hasar veremdim düzeltin sunu ya

8. marketi açman için 1 tane yetiyor..

9. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

En az bir görev yapmanız gerekmekte.

Saygılarımla.

10. sarı ruh nerdeyse hiç kasılmıyor nasıl olacak bu. Artı jormungander az atıyor daha sık atması lazım.

11. GARBETII

GARBETII User

Giremiyorum oyuna

12. Jormungandr amiraline vuramıcaksak neden bu amiral var bazıları vuruyor ben yaklasmadan tek atıyor.

Böyle saçma amiral görmedim.İnsan bir test eder ya sunu koymadan test sunucusu mu yok bu oyunun

13. Typhon a yanaşamadan tek atışta batırıyor ne yapmalıyız.

14. Typon'un attığı yeşil halkaların içine giriniz, çemberin dışında kalırsanız batarsınız.

15. Typon un hasarı çok hatalı tek atışda batırması diye birşey olamaz.
    diyelimki halkalar attı ve dalgınlıkla sistemi kesen 3 kişi de battı kimse sistemi kesemiyor.yaklasan batıyor halkalar da kaybolmuyor.

Yan yana iki tane typon çıksa çok daha vahim bir durum herkes bat çık halkaya girmeye çalışır gerçekten inanılmaz hatalı kararlar.

Bazen bu etkinlikleri yapanların içinde ilk okul terk insanların olduğunu düşündürüyor bana.

16. güzel bir uygulama pc başından kalkıp gidemezsin.. halkalara girmek zor değil. siz de bir şey beğenmiyorsunuz. 50 kere kestim bir kere battım.

17. @Claduio Pazar da 4.seviye uçurum topu 5 adet. 95Milyon inci. neden bu kadar ucuz ? bu bir hata mı yoksa ?