Tuz Çemberi 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 25 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. boykaa28

boykaa28 User

Ben de söyledim yasaklanma konusunda sonuna kadar haklısınız diye, fakat karşılık o değil , Shade'in yaptığı gibi olmalıdır ,tıpkı yıllardır ne olursa olsun sizin bize karşı olan tutumunuz gibi.

Güzel anlatmış kısmı Shade içindi ,yoksa sonrasında yasaklamada haklısınız demezdim.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Ben ortada yanlış bir şey görmüyorum. Kurallarımız çok açık ve hakaret edildiğinde siz önce konuşmayı, nasıl eleştiri yapacağınızı öğrenin biz iletiriz gibi bir cevap gayet normal. Lütfen yanlış anlamayın ama hakareti normalleştiremeyiz değil mi?

Saygılarımla.

3. boykaa28

boykaa28 User

Merhaba,

Yazdığım yazının başı yanlış anlaşılmış ,fakat hatırlarmak isterim daha çirkin şeyler gördüm bir gün bile sizin böyle tepki verdiğinizi görmedim, siz size karşı olan durumlarda bile konunun cezasını verir şaka ile kapatırsınız yanlış mıyım?

Ben Legend'in yazdığını sizin yazdığınız ve anlatmak istediğiniz şekilde yazmadığına eminim.Kendisi de bunun farkındadır.

İyi forumlar.

4. Star

Düşünceniz için teşekkür ederiz. Fakat ben kendisinin o yönde söylemek istediğine eminim.
    İyi oyunlar, iyi forumlar ♥

5. tasarımı gitmişsiniz gruba koymussunuz iyi güzel herkes alabilir DE arkadaş takıma gelen 1-2 tane (neyse boş verin) oyuncu yüzünden 38 dk sürdü 10 dk falan demiyorum istediği nişan 1-1 artsa gene sorun yok ama adam 5 nişanımı yakıyor buna bi çözüm getirecek misiniz yada verelim size 30-40 nişan tasarımı verin uğraşmayalım
    tasarımın oranı %1 falan heralde sepetteki nişan alma da bitti illa parayla mı alacam da grup atacam anlamadım

6. Star

Merhaba,

Arkadaşlarınızla oynamanız için yapılmış bir harita. Fakat ortada oynayan oyuncular sıkıntı çekiyor olabilir. Evet. İleteceğim.

Saygılar.

7. Admiral calico npcsi nerede bulunur görev var bulamadım

8. Bende bulamadım ve görev süresini geçti inşallah yeniden alınıyodur ama calico çıkmıyor ki

9. -LegenD-

-LegenD- User

Konunun yeri burası değil saygıdeğer arkadaşlarım. Lütfen doğru Etkinlik başlığı altında yazınız. Calico galiba yarın. Net bilgi gelince ben size yazarım.

10. NOT : Amiral Calico etkinlik başladıktan bir gün sonra başlayacaktır.
    o 1. gün: Amiral Calico, ekstra hasar sağlayan Oyuk Cephane. Ekstra Hasar sağlayan Bal Kabağı Cephanesine sahip Jack O'Lantern.

1 gün sonraymış not da öyle yazıyor altındada 1. gün olarak yazmışlar seafight kendiyle çelişiyor her zaman ki gibi :)

11. -LegenD-

-LegenD- User

o_O:rolleyes:o_O:confused:

12. görevlerde amiral calio görevi var nasıl yapacaz bu görevi

13. -LegenD-

-LegenD- User

14. Hahaha, neden şu yazıları okumuyorsunuz arkadaşlar 100 defa yazıldı galiba

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  15. Bu tuz çemberi etkinliğindeki günde 2 görev yaptırıp 30 görev istemesi size de saçma gelmiyor mu? Etkinlik bitecek hala görevle uğraşıyoruz 2 top için...

16. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bugün etkinliğin 2. kısmı ile gelen görevleri tamamlarsanız 30 görevi bitirebilirsiniz.

Saygılarımla.

17. Sayın @ShaDe. Moderatörüm etkinliğin bütün görevlerini tamamladım fakat ödülü alamadım ne yapmam gerekiyor.

18. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bugüne kadar günlük görevleri hep yaptıysanız ve 2. kısımda açılan görevleri tamamladığınız takdirde bitirmiş olmanız gerekiyor.

Saygılar.

19. Görevlerimin hepsini yaptım herşeyi tamamladım ama ödülü alamıyorum etkinlik sayacım %100 olmasına rağmen