Tuz Çemberi 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 25 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kafatası haritasında ruhları hangi küreye ait ise o kürenin içinde öldürüyoruz ve diğer y'kanin grup haritalarında ise uzak duruyoruz uzaktan vuruyoruz yoksa canını fulluyor.
    Yeter artık ya bu kadar zor değil her 10n grup haritasında en az 7 8i bilmeyenler yüzünden çöp oluyor.

VORSİ(§•ƒ) ve soner_master6 bunu beğendi.
  2. 10 tane gizli görevden bahsediliyordu. Bu görevleri açan varsa kaç bin etkinlik puanından sonra açıldı ya da yapmamız gereken ne bilgisi olan var mı ?

3. valla ben o grup yüzünden hem ts den hem oyun sohbetinden ban yedim legend bi arkadaşı banladı ya o adam sonuna kadar haklı çünkü ben mecbur değilim 3 tane yetersizle grup girmeye ama oyun arkadaşları davet et butonunu düzeltmediği için en fazla 3 kişiyle giriyoruz 1 tane *** gelip grubu gene çöp ediyor
    9 kere grup bitirmek için 35 den fazla girdim heralde

Son düzenlenen: 28 Ekim 2023
  4. ilk 11 içinde yoktu o gizli görev genelde top glif falan veriyor muhtemelen etkinliğin 2. yarısından sonra açılacak çünkü benim ep full hala aynı günlük 2 görevi alıyorum

5. ruhla hangi küreye ait ise o kürenin icinde öldürmeliyiz demişsin dışında öldürünce ne değişiyor ?

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Kürelerin hasar alması için ruh NPC'lerinin aynı isimli kürenin halkası içinde vurulması gerekiyor.

Saygılar.

7. Etkinlikte şu kadar gün geçmiş hala grup haritasının nasıl yapılacağını anlamayan isimleri bile eşleştiremeyen beyinler var, küfür etmek istemiyorum ama yeter ya bu kadar okuma özürlüsü olmayın be kardeşim.

Admin lütfen ilet yanlış yerde batırılınca npc tekrar gelsin bu şekilde bitmez, gerizekalının biri gidip başka yerde npc yi batırıyor, bilen insanların da çabası boşa gidiyor.

Şu haritayı tek başıma yapsam daha kolay yaparım.

8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hakaret içeren söylemlerden uzak durunuz lütfen.

Saygılar.

9. ...City...

...City... User

Merhabalar, Balkabağı hediyesi nereden çıkmaktadır? Teşekkürler..

10. pırıltılar

pır katlayıcı al bide eldorado da pır topla 4 tane veriyor (yeteneğine bağlı tabi) sınır max 3 :)

böylelikle oyunu da dolandırmış oluyorsun ufak bugları alenen yazacam artık zaten yapan ban almıyor

...City... bunu beğendi.
  11. çAğRı

çAğRı User

Umutsuz Hayalet npcsi az çıkıyor. İskelet özü biriktiremiyoruz. Pırıltılardan balkabağı haritası çıkma oranı çok azaltılmış. En azından %3 gibi oran olursa pırıltı toplamaya değebilir.

12. Oranı %100 olsa dahi, 3 adetten fazla kazanamazsınız. Balkabağı haritasını kazanma sınırı vardır.

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  13. -LegenD-

-LegenD- User

Siz önce konuşmayı öğrenin. Ben iletirim.

Bu arkadaş forumdan yasaklandı.

Revenge[TR] bunu beğendi.
  14. Bizim korsanlar(böyle davrananlar üstüne alınsın), nazik bir dil kullanarak her şeyi çözebileceği bir seçeneği tercih etme konusunda pek isteksiz gibi görünüyor. Genellikle sinirli, hızlı ve mantıksız davranışlar ve kaba sözcükler kullanmayı tercih ediyorlar. Ancak, düşünülürse, aklıselim biri olsaydı muhtemelen o grup haritasını yapabilecek üç kişi daha bulabilirdi. Bu da demek oluyor ki, o kadar hoşgörüsüz biri ki, bu üç kişiyi de bulamamış olmalı.

15. Etkinlik görevlerini bitirmek için 6 gün daha beklemek gerekiyor. çünkü hergün 2 görev veriyor. şuan herkes 19\30

16. İkinci aşamaya geçince daha hızlanır süreç.

17. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Sistem gemisi yeterince var. Fakat pırıltı konusunu ileteceğim.

Saygılarımla.

18. altı üstü vereceği 31 sikke yengeç kıskaçları batır nedir haritada göremedim daha böyle saçma sezon görevi mi olur ya

19. Merhabalar,

Bir gelişme var mı acaba? etkinliğin bitmesine de 10 gün kaldı.

20. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Hakaret ederek anlatılan bir durumun neresi gayet güzel anlatılmış? Sorunlarımızı hakaretle mi çözmeliyim?

Saygılarımla.