Tuz Çemberi 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 25 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_circle_of_salt (1).jpg

Oyunumuzda bir yenisi yapılacak olan cadılar bayramı etkinliği hakkında görüş, fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altında saygı, sevgi ve tabii ki de forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. BIRAKTI

BIRAKTI User

debufflı gemiler sandıklardan gülle alıyor onuda görev yapmadan ödül alamaz hale getirinde tam olsun Millet bırakın botu sentinel kurmuş haritada önüne gelene sıkıyor seçilmiş kurbanlar ceza çeksin birileri alsın başını gitsin bence bu seafıght yönetimini yönetecek bir yönetici bulsunlar bu kafayla bitişe dogru koşar adım gidiyorlar ztaen top hasarı düşük hız doldurma ödül eksik görev yok kaptan yok birde üzerine 0 ödül bu nasıl bir çelişkidir ya debuff bitene kadar hiç bir şey verme yada oran koymuşsun ona sadık kal keyfe keder uygulamalar artık gerçekten sıkıldık buna bir çözüm bulunsun debuff dalgaları sürekli gelsin madem hak hukuk adalet var ispat etsin adaletini görelim !!!

chat.matkap bunu beğendi.
  3. -LegenD-

-LegenD- User

Haklısınız. Fakat bu konuyu yönetime sürekli iletiyoruz. Umarım çözüme kavuşur.

BIRAKTI bunu beğendi.
  4. merhaba etkinlik kodu varmı varsa nereden görebiliyoruz

5. -LegenD-

-LegenD- User

Şuan yok sayın @112.ΛCİL_54 fakat olursa paylaşırız.

6. -LegenD-

-LegenD- User

Buyrun kod gelmiş CIRCLEOFSALT23 :)

7. kRaL-28

kRaL-28 User

kardeşim benim iskelet özlerimi neden sıfırlıyorsunuz derdiniz ne

Son düzenlenen: 25 Ekim 2023
  8. -LegenD-

-LegenD- User

Konu ile alakalı destek ekibine yazınız. Hesabınız incelensin.

9. MİMAR

MİMAR User

ayın kasesı hangı nbc den duusuyor tecrubelı arkadaşlarm

10. -LegenD-

-LegenD- User

Görevde hangi sistem gemisini istiyorsa o sistem gemisinden düşer sayın @MİMAR

11. MİMAR

MİMAR User

tesekkurler efendım

12. *HHC*

*HHC* User

Ruhların huzuru haritasına (Çilekeş hortlakların olduğu) koruma aurasıyla girebiliyor muyuz test eden biri var mı?

13. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,
    Bildiğim kadarıyla girilmiyor çünkü orası da PvP haritası.
    İyi oyunlar.

Star ve *HHC* bunu beğendi.
  14. ben anlamıyorum oyunda 708 tasarım var ama son 3 yağmacıdır ben tasarım alamıyorum oyunda tasarım mı bitti sürekli aynılarını sepete koyuyorsunuz sonra gidip saçma sapan sürprizi tasarım diye getiriyorsunuz yağmacı gene boş ama yenilenmiş akragas kesin vardır

15. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

çok haklısınız ve tasarım konusunu ileteceğim. Sonuçta para veriyorsunuz.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 26 Ekim 2023
  16. Gir, çık yap. Belki vermiştir ve buga girmiştir, yoksa batırmanı istediği NPC'den veriyor.

17. Merhaba,

Etkinlikte yer alan "Ruhların Huzuru" adlı harita çok saçma olmuş.Neden diyeceksiniz,her oyuncunun gemisi aynı güçte malumunuz değil.Belitrilen haritayı güçlü gemiler ele geçirmiş durumda ve küçük gemilerin kasılmasına izin vermiyorlar.Etkinlikte var olan bu harita kaldırılmalı 5 ve 54 level arasına ana gemiler gelmelidir. Yoksa 5-10 gemi pastayı tek başına yiyecektir.Karaborsa için cebinden para harcayan insanların karaborsadan malzeme alabilmesi durumunu da kısıtlayacaktır.

Lütfen bu konuda duyarlı olmanızı ve iletmenizi rica ediyorum.

İyi Çalışmalr.

18. Merhaba @MESUT.BAŞKAN ,

Size bu konuda hak veriyorum. Ben bir alyans üyesi olarak rahatça gelişebiliyorum ve rakip oyuncuları bu haritaya alırken dikkatli davranıyoruz. Rakiplerimiz ne kadar seviyemizde olsa bile, alyans dışındaki oyuncular bu durumdan olumsuz etkileniyor. Bu soruna çözüm bulmak için farklı yaklaşımlar düşünülebilir.

Not: Güçlü bir korsan olmak istiyorsanız elbette başka korsanlarla dost olmanız veya ittifak olmanız da gerekmekte. Seafight, bu durum için bir çözüm sunmak zorunda değildir; bu normal bir durumdur.

İyi forumlar dilerim.

Son düzenlenen: 26 Ekim 2023
  19. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Sayın @MESUT.BAŞKAN aslında o etkinlik hep öyleydi. Fakat pasta konusunda o kadar haklısınız ki. Fakat benim demem ile bu harita kalkmaz. Mesela orada insanlar birbirini batırınca toplanan nesnelerden Jack dayı sistem gemisi ortaya çıkmakta. Yani aslında orası savaş haritası. Fakat bu değerli fikrinizi ileteceğim.

Saygılarımla.

20. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Hesabınızın incelelenmesi için lütfen bağlı olduğunuz sunucu destek ekibine yazınız. Ayrıca forumda ki mesajınızı düzenle kısmından düzenleyiniz. Forumda büyük harf kullanmak yasaktır.

Saygılarımla.