Triumph Görevi HRMA Zaferi NPC Si Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Skender******** tarafından 24 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Level görevlerinden Triumph görevinde tarafımdan istenen "HRMA Zaferi" gemisine 10.000.000 darbe vurmak için önce "HRMS Şöhreti" gemisi batırarak "HRMA İntikamı" gemisini çıkarttım, sonradan bu gemiden de 13 adet batırdım fakat "HRMA Zaferi" NPC si çıkmadı. Oyun içi Açıklama sayfasında da 13 adet kışkırtıldığı görülmekte ve alt kısmında da seyir defteri kayıtlarımda 13 adet batırıldığı yer almaktadır. "HRMA Zaferi" gemisinin çıkmamasının sebebi sistemsel bir sorun mudur? Forumdaki sistem gemileri sayfasında geminin nasıl çıkartılacağı hususunda yeterli bilgiye sahip olduğumu ve bu yönde doğru ilerlediğimi düşünüyorum. Global Amerika I Sunucusu ID: 85/41934817

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

10 adet İntikam sonrası çıkması lazım haklısınız ama diğer haritalarda çıkmış olabilir ve mesajı görmemiş olabilir misiniz?

3. Merhaba,

Gözümden kaçmış olsa bile Açıklama bölümünde yer alacağını düşünüyorum, zira açıklama alanında farklı haritalarda farklı oyuncular tarafından kışkırtılmış gemilerin bildirimi de görünüyor. Görevi yaparken tek bir haritada devam ettim ve başka haritaya geçmedim. Dolayısıyla harita değişikliğinden kaynaklanabilecek şekilde diğer haritalarda çıkmış olabilme ihtimali de yok gibi duruyor. Birazdan 21/2 üzerinde aynı işlemi tekrarlayıp sonucunu paylaşırım.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Zafer çok sık çıkmadığı için dikkat etmedim açıkçası açıklama alanında çıkıp çıkmadığına.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.