TP Silinmesi

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve «««ŧЦяЌцŽ๐2»»» tarafından 8 Nisan 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın patron bu silinen tp lere hiç bir lafım yok yalnız sanki bu zamana kadar pushing yapmış gibi toplam tp ve elit puan silinmesi ne kadar adaletli siz düşünün bunu da geçtim tp yi debuff pushing yapıp da bot kullanıpda yemeyen bir sürü kişi var adamlar 1 ayda benim kastıgım total tp yi kasmış eliyle galiba bir kontrol edin bole bir adaletsizlik olabilir mi siz ne kadar dogru buluyorsunuz yapanların %85 yememiş bole bir saçmalık olabilir mi el atacağınızı umuyorum

2. s123

s123 User

3. çok doğru demişsin bu durumda silinen tp ler silinen kişilerden sanki bugune kadar pushing yapmış silmişler gibi madem böle bir olay var etkinlik boyunca kasılan tp ler silinseymiş total tp den silinmesi çok saçma üstüne bu kadar yapıp yemeyenler şimdi zil takıp oynuyorlar

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Çok yapıp yemeyen olduğunu belirttik. Umarız onlar da bir bir yakalanır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.