TP Görevleri Kalkmalı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve TP-GRVLERİ-KALKSIN tarafından 21 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,
    Oyunda 31 ve üstündeki TP görevlerinin hiç bir mantığı bulunmamakta ve çok zaman almakta. Oyunda 10 yıla yakın geçmişi olan biri olarak bu oyunu savaş oyunu diye tanımlandıramayacak duruma geldim. Oyun görev oyunu haline geldi. Günlük Taç görevleri mantıklı çünkü bunlar bir oyun parası ve lazım oluyor. TP ise bir oyun parası değil. TP’de önemli tabii ama insanları oyundan soğutan görevler olunca hiç bir çekiciliği kalmıyor. Her gün her gün bu saçma sapan TP görevlerini yaşmaktan sıkıldık. Memnun olan bir Allah’ın kulu yok. Günlük görevlerde saatlerimiz gidiyor ve elde ettiğim TP. Zaten eksiye düşme olayı çıktı. Biz bu görevleri ne zaman yapacağız. Görevi yaptık ne zaman savaşacağız? Savaştık diyelim ne zaman kasılacağız? Her geçen zaman oyuna yeni leveller eklenmekte ve görev yükü artmakta. Ben artık bu TP görevlerine yeter diyecek duruma geldim ve benim gibi yüzlerce binlerce oyuncu var. Söylediğim gibi oyunda 10 yıl belkide fazla bir geçmişim var. Oyuna ara vermiştim bir kaç yıl geri dönelide 1 yıla yakın oldu. Oyunu bıraktığım zamanla şuan arasında dağlar kadar fark var. Görev yapmaktan edindiğim sıkıntı oyunu bırakmama tekrardan neden olacak büyük ihtimalle. Sezon görevlerinin bir çoğu kasılırken yada savaşırken halledilebiliyor. Taç görevleride çok zorlamıyor ama TP görevleri gına getirdi artık.

ÖZETLE:
    TP GÖREVLERİ KALDIRILSIN!

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyu bizzat rapor etmiştim. Umarım kabul görülür.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.