Torpido Sayısı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 14 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adam aynı anda 5 torpido atıyor 1 kişi söylesin ne ara tüm yuvaları açtı bu adam tek tuşla görev yapma olayını hala çözemediniz mi bu ne saçmalık hile kullanmadan oynamayalım mı bu oyunu

~•RasheAd06®•~BRTM bunu beğendi.
  2. ilk günden beri görev yapıyorum paketleri aldığım için isabet olasılığım yüksek ve amirallere fazla vurup görevlerin neredeyse hepsini tamamladım 5 yuva bende de açık. İsabet olasılığınızı yükseltirseniz sizde hızlıca görevleri yapabilirsiniz. Paralı asker gibi su altında da kullanabileceğimiz korsanlar mevcut bunlardan biri de isabet arttırıyor ve görevler bu sayede çabuk bitiriliyor bence kızmadan önce atlantisin tüm konularını okuyunuz iyi oyunlar

3. Rashead'ın açıklaması doğru fakat Atlantisle birlikte oyunun dengesi bozuldu. Buglar arttı. Portal değiştirdikçe tüm ayarlar değişiyor. Üstteki ve alttaki gemilerin vuruş değerleri vs hep oynuyor. Devam eden görevlerin açıklama penceresi bir görev vericiye gidip tıklamadan görünmüyor. Atlantis gemime 300 civarı yetenek yükledim. Sanki hiç faydası yok. Gemimin hızı kafasına göre 680 ile 450 arasında değişip duruyor. Unitye geçerken bile bu kadar sıkıntı yaşanmadı :))) Ki, unitye geçiş tam bir skandaldı!

4. hızı vuruşu falan nasıl arttırabiliyoruz ? paket mi çekmemiz lazım ?

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.