Top Yerleri

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve XxelanSsS tarafından 4 Nisan 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. XxelanSsS

XxelanSsS User

15. seviyeyim
    --->altın-taç vs gibi genişletme kısmından alınabilecek top yerlerini seviyeme göre aldım
    --->oyuna başlarken başlangıç paketlerinin bir kısmını satın aldığım için akrep-ikizler vs gibi bufflarında tamamı var
    --->miçolar vs vs bunları da aldım
    ---> milletler topluluğu askeri 5.seviye

totalde 568 top yerim var daha fazlasını alamıyorum çünkü seviyemde yulong sikkesi atan npc yok

görevleri yapıp level kasmaya devam ediyorum ama merak ettiğim şu ilerleyen seviylerde top yerlerini arttıran görev ödülü veya seviye atladıkça top yeri veren başka bufflar geliyor mu veya eksik yaptığım bir şey mi var

2. 11-15 haritalarında npc leri ele geçirmeyi dener misin? Belli bir seviye altındakilere ele geçirmede yulong veriyor diye biliyorum

3. XxelanSsS

XxelanSsS User

deneyeyim hocam , peki seviye atladıkça top yeri açılıyor mu

4. Seviye atladıkça top yeri veriyor. 30 dan sonra başlıyor diye biliyorum. Fazladan top yeri diye geçiyor ve gemi genel görünümü kısmından depo bölümünde yazıyor oradan da kontrol edebilirsiniz. 35 veya 36 olursan SH-8 den görev verici 4-5 tane daha top yeri veren görevler veriyor onları unutma ve yap. Kolay gelsin.

XxelanSsS bunu beğendi.
  5. XxelanSsS

XxelanSsS User

teşekküre derim hocam <3

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.