Top Yeri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve GiresunKorsanı tarafından 20 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Arkadaşlar.
    Yaklaşık 4 yıllık aradan sonra tekrar oyuna döneyim dedim :
    Akşam oyundan çıkmadan gemide 298 top yeri vardı yarın girdiğimde 238 e düşmüştü buf vb bir şey yoktu sadece paralı asker bitmişti tekrar aynı paralı askeri aldığımda 268 top yeri oldu fakat 30 top yeri bir anda kayboldu.
    Yine yetenek yaparken 1 yetenek puanı için bir giriyorum 225 kristal istiyor çıkıp giriyorum 75 kristal istiyor. support a yazıyorum doğru düzgün bir dönüş yok acaba benim gemide bana mı özel yoksa istemcide mi yoksa genel olarak seafight da mı bir problem var?
    Bu hataları yaşayan arkadaşlar varmı ?

2. Pennywise

Pennywise User

Yetenek problemi konusunda yalnız değilsin, oyunda x süre kaldıktan sonra yetenekler absürt fiyatlara yükseliyor, bu da aylardır böyle ve düzeltilmiş değil. 75 kristal isteyen yetenek bende 150 kristal görünüyor, çıkış giriş yapınca normal, olması gereken ücrete geri dönüyor. Çoğu oyuncunun yetenekleri son seviyede olduğu için sorunu kimse fark edemiyor, umarım bu da raporlanıp çözülür. İstemci kullanıyorum, tarayıcıda aynı sorun oluyor mu bilmiyorum ama tahminimce oluyordur.

Top yerine gelecek olursak 30 top yerini ne eksiltmiş olabilir bilemiyorum, miço desek 25 top yeri fark ettirir, 30 değil. Vudu güvertesi vs. desek onlar da yine 10 top yeri fark ettiriyor. Dolayısıyla o konuda ne yanlış veya eksik yardımcı olamayacağım eğer aynı seviye paralı askeri aldıysanız.

3. yetenek yerinde misal 500 yazsa bile senden kaldıgı yerdeki 75 istedigi kristal gitmiş olur
    top yeri bufflar karışık bende uzun zaman oynamıyordum eksilme oldugunda bazen hangi yerden eksildi çözemıyorum ( bence ekrana bi uyarı gelmeli misal ikizler buff bitmişdir diye )

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Kaybettiğiniz paralı askerin aynısını aldıysanız ve hala eksik topunuz varsa desteğe yazabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.