Tılsım Haritaları Neden PVP?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Macellan tarafından 25 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Macellan

Macellan User

Global 7 PVE bir sunucu fakat tılsım haritalarına girince PVP açılıyor bu saçma değil mi? Ben Aslan haritasında inci kasmak istiyorum girer girmez BP aşkıyla yanıp tutuşan gemiler beni batırıyor zaten günde 2 tılsım alabiliyorum ve bu şekilde heba oluyor.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Tamam sunucu PvE Sunucusu olabilir fakat oyunda savaş puanı diye de bir gerçek var. Normal haritalarda da savaşan oyuncular vardır illa ki fakat hiç PvP moduna geçmeyen oyuncular da var. Dolayısı ile baskın haritalarının PvP haritası olması gayet mantıklı diye düşünüyorum.

3. Luny|#

Luny|# User

Peki ışık behemont aslan bunlar içinde acemi koruması gibi birşey gelebilirmi ilerleyen zamanlarda aynı sorundan bende rahatsizim yeni yeni 26 level olduk tam inci kasmaya başlıcaz giriyorum şanşım varsa 2 gemi kesiyorum

4. mertt80

mertt80 User

Pvp server'ında da ışığın behemotun Pvp olması mantıklı mı sizce Star CM ? Hadi diyelim aslanda savaş dönüyor bol kazanç var vs. behemotta ışıkta inci kasacağım diye giriyorsun bir kaç gemi kesip batıyorsun zaten karlı mı değil mi o da belli değil ana gemi çıkana kadar kestiklerimiz kar ettirmiyor ana gemiyle de bir miktar inci elde edip kara geçmeyi düşünürken rakip alyans diye gelip batırıyor. O kadar kesmişim ana gemi çıksın diye zarar ki ne zarar oyuk atıyorum bende zarar etmemek için o da 2 3 dakikada kesiyor. ne yapalım drakirler botlarda, ışık behemot aslan pvp, etkinlikte kötüyse girme yani oyuna.
    Bence seafight TR serveri için PvP PvE kavramını kaldırsın PvE bir kaç yer var; bir SH bir El dorado bir de özel haritalar onun dışında her yerde savaş. Yakında El doradoyu da PvP yapacaklar diye korkuyorum valla :D

5. Star

Selam,

Haklılık payınızın olmadığını söylemiyorum fakat oyunun bir savaş oyunu olduğunu düşünürsek, PvE sunucusu da olsa bazı yerlerin PvP olması gerekiyor. Normal haritalar PvE olduğu için baskınlar PvP yapılmış. Varsa bir fikriniz, ben iletirim. ;)

6. mertt80

mertt80 User

Tamam Star CM PvE de olsun ama burası zaten PvP :D
    Işık Behemot Kraken PvE olsun düşük gemiler sakince kasılsın bunu iletebilirsiniz ne kadar değişmeyeceğini bilsemde :D

7. oyunda sıkıntımı var oyuna girmiyor

8. Star

Selam,

Mega sunucu TR de bir hata var. Umarız kısa sürede çözülür.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.