test yapıldı mı ?

Discussion in 'Genel Sorular' started by çıℓgıηтüякℓєя, Nov 18, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. o zaman bi sorun var :( şuan farklı bi şey denedim sadece 6 seviye mako torpidosundan 5 tanesini çıkarıp 1 tane bıraktım hasar yine 402 de kalıyor hiç bi değişim yok makolarda bi sorun olsa gerek ve ayrıca o yama çalışmasından sonra doldurma süreside 1,5 den 2,3 e çıktı hasar ve doldurma süresi 10/10 kalede ve yeteneleride aktif durumda​
    Test edeceğim, genel bir sorunsa iletirim düzeltilmesi için.

shade admin test yapacağınızı söylemiştiniz yaptınız mı acaba ?tüm mako fırlatıcılarını çıkardığımda dahi hasar aynı kalıyor gir çık yapsamda ne düşüyor ne yükseliyor bu dedğim sadece mako fırlatıcılarında diğerlerini bilmiyorum bu konuya aciliyetle bi durum değerlendirmesi yapsanız ve bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varmı ?kale yetenek hasar için 10/10 mako 5 tane 6 seviye 1 tane 5 seviye ve gemi hasar taşı 25 hasar 402 ne çıkıyor ne düşüyor başka böyle bi sorunu olan arkadaş varsa yazarsa sevinirim fırlatıcı yükselttim hiç bi şey değişmedi

2. ben de mako fırlatıcıyı taktım ama hasarım artmadı. gir çık yaptım oyuna iki gündür aynı hasarım artmıyor.

3. o zaman genel bi sorun var son yama çalışmasından sonra bozuldu bendede

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Mako fırlatıcılarını çıkarttığınız veya eklediğiniz zaman istatistik bölümündeki hasar değişmiyor ancak torpido hasarınız düşüyor oraya yansımasa da. Fırlatıcı hasarı NPC ve PVP hasarı olarak bölündüğü için oraya yansımıyor sanırım ikisi farklı hasar tipleri çünkü, yamada hasar bölünmüştü.

5. ama vuruş da düşüyor yansımayınca bunu destek ekibe iletir misin daha hızlı çözerler

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Evet hasar fark ediyor zaten, dediğim gibi iki farklı hasar tipine böldükleri için değişmiyor istatistik sanırım, bununla ilgili bir geri bildirim yaparım.

İyi oyunlar.

Thread Status:
Not open for further replies.