Temel Dönüştürme

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mister_No tarafından 27 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

Dün temel dönüştürme tarifleri itemi ni aldım fakat gemide nerde bulunuyor bulamadım.

2. AlınTeri

AlınTeri User

Oyun ekranı > Gemi Genel Görünümü > Oluşturuyor > Üretim Atölyesi > Top Yükseltme Malzemesi

Bu kısımda Korsan çeliği açılması lazım. Bu itemi de alıp, sonra geri dönüştürerek acı verici üretimi için gerekli olan malzemeleri elde ediyorsun.

3. Mister_No

Mister_No User

korsan çeliği kısmı hala işlevsiz gözüküyor onun için soruyorum bu item nerde diiye :))

4. acı verici yapılıyor yanı sadece o tarifi alıp ?

5. Mister_No

Mister_No User

eki bu item gemi depo veya desteklerde gözükmüyormu?

6. Mister_No

Mister_No User

soruma hala cevap alamadım bu item gemide gözüküyormu gözükmüyormu ona göre sportta bldireyim

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Gemide ya da depoda görünmüyor. Eğer yunan ateşi yükseltme malzemesi aktifleşti ise sorun yok.

8. Mister_No

Mister_No User

yunan ateşi yükseltme malzemesi aktif olmadı onun içn soruyorum star sürekli

9. Mister_No

Mister_No User

yunan ateşi yükseltme malzemesi bölümünde soa sıfır Gelişmiş dönüştürme tarifi yok gözüküyor hala

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Geminizin incelenmesi için destek ekibine yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.