Teknik Sorun

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by *KaMiKaZe*, Aug 10, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *KaMiKaZe*

*KaMiKaZe* User

Oyuna giriş esnasında hürriyet haber sayfasına yönlendirme sorunu hala devam etmekte. Support destek ekibinden de bir cevap alamadım hala. Bu programcılarınız neyi bekliyorlar? Kendi hesabımıza erişemiyoruz ve bunun için daha ne kadar dil dökeceğiz?

2. bir oyuncu olarak yapılan değişikliklerin denenmeden oyuna gelmesini istemiyoruz ayrıyetten yenilikler yapılmadan önce oyunun düzelmesini temennimiz.... Biliyoruz admin arkadaşlar elinizden geleni yapıyorsunuzdur sonuçta sizde insansınız aynı oyunu oynuyoruz sizin için bu konu hakkında herhangi bir fikriniz var mıdır sadece admin olarak değil oyuncu gözüyle yorumlarsanız sevirim ayrıyetten etkinliklerin gelmeden önce beta adlı serverde denenmesi iyi olmaz mıydı bu etkinlikte verilen inci misal çok fazlaydı 1 gün veya 2 gün açık kalsa bence daha iyi olur düşüncesindeyim milletde 100 200 300 ... inci gırla oyunda amacımız kalmadı şimdiden iyi forumlar dilerim...

Last edited: Aug 10, 2020
  3. kardeşim bi sus ya her lafa atlıyorsun kısa bir sürede yapılabilecek işi ne kadar uzattılar benim sitemim buna ağlamakmış saygı çerçevesinde konuş oyundan memnunsun madem hatalarını düzeltmesinler millet diyor oyuna giremiyoruz sen diyorsun oynama o zaman kelimeleri bi oku kardeşim öyle konuşalım. bu nedir arkadaşlar oyunda hergün yeni yeni hatalar buglar var biz nasıl fikrimizi ulaştırabiliriz ne yapabiliriz diyoruz adam çıkmış dalga geçer gibi ne var oyunda demeye çalışıyor milletin adası kaybolmuş bu şahıs hâla işin gırgırında tmm kardeşim sen haklısın kesin düzelir adminler olmasa yapımcıların oyundan haberi yok gerçekleri gözardı etmeyelim. saygılarımla...

4. *KaMiKaZe*

*KaMiKaZe* User

Dostum anlatma boşuna kendini yorarsın. Biz onun sunacağı fikirlere de saygı duyarız tabi daha düzgün ifade ederse kendini.

5. Meafire

Meafire User

CAN SIKMAYA BAŞLADI 4 GUNDUR GEMİ YATIYOR , USANDIM ARTIK BIKTIM

6. *KaMiKaZe*

*KaMiKaZe* User

Biz derdimizi anlatıyoruz ama nedense karşımızdakiler otomatik cevaptan ibaret. Bu yaşadığımız sorunun üzerine bir etkinlik geçti ikinci etkinlik başladı muhtemelen o da geçecek. Açtıktan sonra da bizim yaşadığımız mağduriyet umurlarında bile olmayacak emin ol. Çünkü gerçekten suç bizde, suçumuz derdimizi anlatıp çözüm beklemek değil böylesi bir oyunu oynayıp sözde kendine destek ekibi diyen sorgulamayan ve ne hikmettir bilinmez hiç sorgulanmayan şahıslara sorunlarımızı anlatmak.

7. *KaMiKaZe*

*KaMiKaZe* User

Gerçek şu ki en büyük sorumsuzluk biz oyuncularda. Yıllardır oyun içi hırslar,dengeler vs. adına her ne dersen, ıvır zıvır içi boş ne kadar konu varsa bunlar yüzünden kendine ekip diyen yöneticilere, oyunu bu hale getiren şirkete karşı birlik beraberlik içinde bir tavır koyamayan bizleriz. Onlarda sağolsunlar görevlerini yapıp bizleri istedikleri gibi, istedikleri yöne çekebiliyorlar. ;)

8. Evet bugün sanırım 5. gün ve hala oyuna giremiyoruz..gelen cevap hep aynı ama çözüm yok..adminlerin konuyu ilettiğinin farkındayım ama bu böyle devam mı edecek? kaybımız nasıl telafi edilecek? artık supporta mesaj yazmaktan bıktım ve tabi oyundan da soğudum...hakkımızı nasıl ve kime karşı savunacağız artık bir muhattap bulun bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlara yada otomatik sistem mesajı dışında bir cevap verin.

9. *KaMiKaZe*

*KaMiKaZe* User

Nereden baksan 10 saat olmuş konuyu açalı verecekleri otomatik cevabın dışında bir cevap yok. Neye yama yapsalar diğer tüm parçalar söküldüğü için onlar da yoruldu sanırım. Başı boşluğun, vurdum duymazlığın hatta ve hatta lakayıtlığın neticesi bunlar, ceremesini biz çekiyoruz. Oyuna girişte sunmuş oldukları anlaşmayı da kabul edip geçtiğimiz için böyle rahatlar. Suç bizde yani.;)

10. Meafire

Meafire User

Üzüyorsun bizleri seafight umarız telafisi olur o_O

11. Meafire

Meafire User

12. Meafire

Meafire User

13. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyu biliyorlar. Umarız çözülür.

Thread Status: