Tek gözlü Kuzgun - Ödeme Sorunu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve DEWIL_TEAM tarafından 22 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DEWIL_TEAM

DEWIL_TEAM User

Sayın Star ve Bigpatron,

Oyunda 20.9 TL'ye 10 adet 3. seviye tek gözlü kuzgun satın aldım Hesabıma 10 adet 3. seviye tek gözlü kuzgun tarifi yüklenmiş. Support ile iletişime geçtiğimde lakayık cevaplar veriyorlar. Ne aldığınızı bilin önce ve benzeri gibi. Oyun içinde de, seafighttan gelen Ödeme onayı mailinde 10 adet 3. seviye kuzgun yazıyor. Ekran görüntülerini aldım ve supporta ilettim. Paramın iadesini istedim yardımcı olmadılar.

BU YAPILAN DÜPEDÜZ DOLANDIRICILIKTIR.

Sizin yardımlarınızı bekliyorum. Paramın iadesini istiyorum. Buradan da gerekli desteği alamazsam tüm yasal yollara başvuracağım.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Tüm yasal yollara başvuracağım demişsiniz. Sonra da yazınızı değiştirmişsiniz. Buyurun gidip bildiğiniz bütün yasal yollara başvurun. Konunun muhatabı destek ekibimizdir. Forum üzerinden yardım edemiyoruz.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.