Tasarım

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve BUMERANG tarafından 14 Mart 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BUMERANG

BUMERANG User

https://prnt.sc/xLVFle2TQDfN tasarımların boyutu küçülmesi iyi oldu fakat bari bu durumda olsa idi çok küçük olmuş iletirseniz sevinirim sea scare gibi olsa çok iyi olur

2. detaylar net gözükmüyor fazla küçük olmuş bence de

3. ~Goliath~

~Goliath~ User

Evet aşırı küçük olmuş 30 sınıf elit red korsar gibi duruyor yeminle jinx bile daha büyük duruyor yanında umarım tekrar boyutlandırılır daha tasarımı alalı kaç gün oldu soğudum 30 sınıftan

4. Ayy bune ufacık bişi olmuş igrençç

5. mr.gold**

mr.gold** User

Lutfen programciya iletin hicbriseyi durtmesin fazla fazla hahaha.. Adam neye elini atsa orantisiz oluyor,yahu bunlar ikinci fikir bisi almiyor mu? Anladik oyunun havuzu sen tutuyorsun bizde baliklariz ama birseyi de duzgun yapsinlar :D Yahu oltaya yem koyarken bile baligin turune gore koyuyorsun...

Ben sahsen cok begendim boyle kalsin minyatur minyatur :D Paramda var paketimi alir bakarim keyfime birakmiyorum oyunu inat degil mi???

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

İletirim.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.