Tasarım Kodu Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Apokalyps tarafından 5 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Apokalyps

Apokalyps User

merhabalar sayın yetkililer verdiginiz kod acaba neden bütün serverlar için gecerli degil GL7 serverında zaten paketlerin içinde tasarımlar verildi ve kod olarak veriyorsunuz madem veriyorsunuz neden oyuncular arasında ayrım yapılıyor ben GL6 oyuncusuyum ama malesefki bu güne kadar bu tasarımı ben alamadım ve cıkmadı ve bir cok tasarım madem bir kod veriliyor lütfen ayrım yapmadan bütün oyunculara verilsin gereken yerlere bu konuyu iletmenizi istiyorum teşekürler lütfen ayrım yapılmasın oyuncular arasında yapılıcaksa o zaman GL7 deki oyuncular devam etsin diger oyuncular bıraksın gitsin varmı böyle bir mantık acaba bunu neye göre kim belirliyor bilmiyorum ama hiç hoş degil lütfen iletin birşey yapılıyorsa oyuncular arasında eşitlik saglayın lütfen teşekürler.

KOD : JUSTPVESF

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile alakalı maalesef yapacak birşey yok. Kodlar ve içerikleri merkez ekibimiz tarafından hazırlanmakta ve hangi sunucu ya da sunuculara verileceğini sorgulayamayız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.