Tasarım Görevi Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ≈JØĶ£Ř≈ tarafından 27 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. görevlerden tasarım alınacağı söyleniyodu bir bilgi gelişme haber var mı bu konuda

2. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Böyle bir sorun yok. Tasarım alınabiliyor görevlerden. Hepsini yapmalısınız.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ağustos 2023
  3. hangi görev vericiden ve kacıncı görevde alabılıyoruz acaba

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Son görev. Kaç tane var bilmiyorum fakat epey yapmanız lazım. Toplamda 25-30 adet belki.
    İki takım var hangi takımsanız o takımın görev vericilerinden alacaksınız. Zira her takıma farklı tasarım vermekte.

5. buz tasarındayım ben bu görevleri bitirdim suan görev gözükmüyo sadece görevlerim grup haritasına girişte kullanılan gelgit npc sinde var o npc nin verdiği bir görev mi acaba

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Norton Maxwell ve Nalash Gel Git avcısında bulundan 8-10 adet grup hartiaları görevleri var. Onları bitirince Doktor hayalet el ve daniel de de görevler tekrar açılacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.