Tasarım Değiştirme

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve erşan367 tarafından 12 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erşan367

erşan367 User

tarayıcıdan giriyorum oyuna. Gemimi zıpkın tasarımına alıyorum ordan normal kasılma tasarımına geçiyorum bir bakıyorum kendiliğinden tekrar zıpkın gemisine geçmiş. tekrar değiştiriyorum uçuruma giriyorum bir bakıyorum bir süre sonra kendiliğinden tekrar zıpkına geçmiş nasıl bir sorun anlamadım ikide bir gemi değişiyor

2. Konu açmayı düşünmüyordum ama madem konusu açılmış şundan da bahsedeyim Sayın @Star,

Kasılma modumda X tasarımını kullandığım halde Y tasarımına geçtiğimde, ardından da korsan veya korsan ekipmanı çıkartıp eklediğimde gemi kendi kendine tasarım değişmekte ve X tasarımına dönmekte. Y tasarımında ele geçirme bonusu taşı takılı olduğu için, gemi X tasarımına döndüğünde NPC veya oyuncu ele geçirme için gerekli değere ulaştım mı göremiyorum, tekrardan elle Y tasarımına geçiyorum. Gerekli değere ulaşmak için tekrar ekipman çıkarıp ekleme yapıyorum ve gemi yine X tasarımına dönüyor. Zaman kaybına neden oluyor, sorunu izah edebildim umarım.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Geçtiğimiz hafta yapılan yamada ön ayarlarınızı tasarımlarla birleştirme özelliği geldiğini duyurmuştuk. Yani mesela X tasarımında zıpkın taşı kullanıyorsunuz ve Zıpkın ön ayarına geçtiğiniz zaman o tasarımı açıyorsunuz. En son o tasarımı o ön ayarda açınca, orada kayıtlı kalıyor. Dolayısıyla ön ayar değişince tasarım değişiyor. Mesela 27.sınıfı savaş için kullanıyorsunuz zıpkına geçtiğinizde tekrar X tasarımı olacak savaş zamanı tekrar 27 olacak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.