Tarif ve Materyal Satışı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve EmreGuns tarafından 5 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EmreGuns

EmreGuns User

Selam Korsanlar,

Ödeme kısmına içeriğinde top üretim tarifleri ve materyalleri olan paketler koyacağız. Satış 2 Nisan Cuma günü öğlen 12:00'de başlayacak ve 6 Nisan günü öğlen 12:00'ye kadar devam edecektir.

Seafight Ekibiniz.

Bu sekilde tarif ve Materyal diye sunuluyor materyal satisa sunuluyor ama tarif satışı yok materyali boşuna mı aldık peki tarif olmadıkça paket geri alınıp para iadesi mi olacak yoksa tarif son gün yani 05.04.2021-06.04.2021arasi tek günde mi satışta olacak

2. Aynen katılıyorum bunun sebebi ne acaba sadece materyal almak ile mi yetineceğiz uretim tarifi satışı gelecek mi

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bize gelen mailde açıklama bu. Sorunu ilgili kişilere yarın ileteceğim zira bir önceki konudaki mesajımda da dediğim gibi Paskalya tatili var ve yarın iş başlıyor :)

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.