Tarayıcının kendini sürekli yeniden başlatması

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ҂Μεяṡʌ҂ tarafından 18 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu aralar foruma çok konu açtım biliyorum fakat sorunlarım hiç bitmiyor ne yapayım ☺️ oyuna işteyken telefonla giripögünşük görevleri falan yapmaya çalışıyorum. Hatırlıyorum eskiden girdiğimde atma olmazdı ama şimdi sürekli oyun sekmesini yeniden başlatma durumu oluyor 1 npcyi keserken 2-3 kere yeniden başlatıyor sebebi nedir?

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hangi tarayıcıdan oynuyorsunuz? Bir de sekme değişimi yapıyor musunuz oynarken?

3. Braveden oynuyorum. Hayır yapmıyorum. Gemi özelliklerine girdiğimde mesela ıslatmış çıkaracam, olmuyor her girmemde baştan başlatıyor.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Güncellemeler istemci odaklı olduğu için tarayıcıda bazı sıkıntılar yaşanabiliyor, Chrome'dan ya da başka tarayıcılardan oynamayı deneyebilirsiniz.

5. Ben istemci çıktığından beridir oynayamıyorum hergunnayri ayri indirip siliyorum güncel olarak her defasında hata veriyor bu yuzden tarayıcı dan oynamak zorunda kaliyorum ve hala bir çözüm bulamadim istemciye tarayicidan donuyor gec oynuyor herhangi bir resetten 2 saat sonra oyuna giris saglayabiliyorum bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum istemciden faydalanamadigim için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.