Tamir

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve farukalp47 tarafından 24 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. farukalp47

farukalp47 User

dostlar kalelerde silah slotunda şu şifa veren dokunuş diye bir yer var o ne işe yarar maksimum iyileşme değeri +2000 ve iki biner şeklinde artıyor benimki +8000 de şuan şimdı bu nedir kendi tamirin mi başkasına atılan mı? keşke açıklamalı bir şekilde yazsalar ben bu kaleyi taktığımda bi ara tamirim 18k 18k doluyordu(kale onla da alakasız olabilir) 1 hafta geçti şimdi taşsız gemide 10k taşlı gemide 9k dolduruyor (bende anlam veremedim) hızı baya hızlı kalelerde marangozunun ustalığı kalesi 8. seviye gemimde tamir bufu var 5. seviye marangozum var premium var yeteneklerde tamirin ki 21 lvl bu normal mi ney eksildi de azaldı anlayamadım umarım açıklayabilmişimdir supporta yazdım bir yanlışlık göremiyoruz programcılara iletecez dedi support zaten hiç yanlışlık göremiyor oyunda

2. berathan

berathan User

Selam üstad,
    Bahsettiğin kale şifa toplarını taktığında iyileştirme etkisini 2k kadar artırıyor yani sen 12k şifa atabiliyorken kaleyi fulleyince (emin değilim ben açmadım o kaleyi her seviyede 2k olduğunu düşünürsek) 28k kadar şifa atabilirsin yani adayı şifalarken kullanılabilecek bir kaledir kendisi bu yüzden full kale full yetenek olmadan açman pek işe yaramaz savaşlarda iş görecektir.
    İkinci konu ise sanırım gemin hızlı tamir olurken sende usta aletleri (umarım doğru hatırlıyorumdur adını) vardır veya VİP olduğu zaman da tamirat hızlanıyor diye biliyorum. Etkinliklerde 10 günlük veya 10 tane 1 günlük alınabilen bir özelliktir bu (Usta aletlerinden bahsediyorum) ve lanetli ruh ile ışık yayan ruh karşılığı almış olabilirsin. Bunları kontrol etmende fayda var umarım sebebini bulursun konuyu takip etmeye çalışacağım yardımcı olabilirsem ne ala :)

farukalp47 bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bahsettiğiniz kale, sizin verdiğiniz şifa değerini arttırır. Onarım değerini ve hızı arttıran iki adet yüzen kale var.

Marangozun Ustalığı

Seviye 1: Geminizin tamirat hızı %5 artar. (10.000 İnci)
    Seviye 2: Geminizin tamirat hızı %10 artar. (20.000 İnci)
    Seviye 3: Geminizin tamirat hızı %15 artar. (40.000 İnci)
    Seviye 4: Geminizin tamirat hızı %20 artar. (60.000 İnci)
    Seviye 5: Geminizin tamirat hızı %25 artar. (90.000 İnci)
    Seviye 6: Geminizin tamirat hızı %30 artar. (150.000 İnci)
    Seviye 7: Geminizin tamirat hızı %35 artar. (210.000 İnci)
    Seviye 8: Geminizin tamirat hızı %40 artar. (270.000 İnci)

Bakım Mürettebatı

Screenshot_3.png

Seviye 1: +150 HP Onarım Değeri (15.000 İnci)
    Seviye 2: +200 HP Onarım Değeri (30.000 İnci)
    Seviye 3: +250 HP Onarım Değeri (60.000 İnci)
    Seviye 4: +300 HP Onarım Değeri (90.000 İnci)
    Seviye 5: +350 HP Onarım Değeri (120.000 İnci)
    Seviye 6: +400 HP Onarım Değeri (180.000 İnci)
    Seviye 7: +450 HP Onarım Değeri (250.000 İnci)
    Seviye 8: +500 HP Onarım Değeri (320.000 İnci)

Diğer unsurlar ise ; Tamir taşınızın seviyesi, Tamirci Marangozunuz, Yetenekleriniz ve Usta Aletleri Buffu'dur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.