TAMI TAMINA 5 gün oldu SÜPER RESET oldu ....

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Apranax*©41©™ tarafından 20 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,
    Cuma günü atılan RESET sonrası benim gibi yaklaşık 70 kişi bu sorunu yaşamak ta ,
    hala sizler tarafından olumlu ne yanıt nede çözüme dayalı bir ışık görememekteyiz acaba diyorum ki ya ts lerimizden ya da foruma bakarak atılacak RESET bizim sorunlarımız ile ilgili diye sürekli oyunu silip tekrardan yükleyip ha düzeldi diye beklerken gene HAYAL kırıklığıyla karşı karşıya kalıyoruz......Tamı tamına beş gün oldu acaba daha kaç gün beklemek zorunda kalacağız....
    sayın, Bigpatron

DiscardVirtualMemory yordam giriş noktası
    C:\Users\AppData\Local\Seafight\app-2.2.1\Seafight.exe dinamik
    bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor ne yapacağız...........

2. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Kaç gün bekleyeceğiniz patronun bilebileceği birşey değil. Ben konuyu rapor ettim fakat sizler için yine yazacağım. Merak etmeyin konu göz ardı edilmiyor. Sizler için savaşacağım.

Apranax*©41©™ bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuya açıklık getirildi. Windows 7, 8 ve 8.1 kullanıcıların oyuna girememe sorunu ile ilgili bilgiyi Resmi duyurularda sayın @-LegenD- paylaştı. Okuyarak bütün bilgileri edinebilirsiniz.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.