Takım Ada Haritası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve pinkypink tarafından 12 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pinkypink

pinkypink User

Tam 4 saattir sistem kesiyorum,bir parça harita bulamadım.Bunun adı artık şans olamaz. Özellikle de sistem hatalarının sıkça olduğu bir oyunda ''acaba bir hata mı var'' diye düşünmeden edemedim.
    Lütfen iletin bu kadar olmaz.. 4 saati kestiğim sistem sayısını bile bakamıyorum.Sonuç; koca bir sıfır

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu durumda birçok arkadaşımızın sitemi oldu ve durumu ilettik ancak somut bir dönüş olmadı maalesef. Sistemlere birkaç atış yapıp diğer oyuncuların bitirmesiyle de görev nesnesi alma şansınız oluyor bu arada o şekilde de deneyebilirsiniz, daha hızlı tamamlama şansınız olur.

Saygılarımla.

3. HMS Karadok, KMS Dalga Şövalyesi, HMS Hektor, HMS Buldog NPC'lerine 500.000 Hasar Ver.
    3x Takımada Haritası topla ve Erendira Sepero'ya teslim et.
    ____Böyle bir görev var mesala üstteki npc lerden takım ada haritası çıkmaz.takım ada npc leri başkadır bunuda atlamayalım diye bi dip not olsun.

pinkypink bunu beğendi.
  4. -LegenD-

-LegenD- User

Cevabınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

Mεh†εRhαπ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.