Tahmin Ödülleri

Discussion in 'Genel Sorular' started by çąŋɧσℓℓąŋđąℓı, Jun 18, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhabalar, aşağıda attığım link sadece ilk defa tahmin yapanlar için mi yani mesela bizim için ilk almanya maçında mı geçerliydi bu yoksa günün ilk tahmini mi yoksa ilk tahminden bağlamsız mı ?

https://board-tr.seafight.com/threa...lerleyen saatlerde bir yazılım çalıştıracağız.

Eğer ilk tahminden bağlamsız, tahminler için bütün ödülleri alıyorsak şuanda bu sistem çalışmıyor çünkü portekiz maçında 1k nişan sonucunda sadece 1002 adet gelişmiş futbol cephanesi aldım.

2. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

bence 1002 futbol güllesini ana ödülden sayıyorlar, bu yönetimden her şey beklenir :D

3. Yani, geçen sefer 3x burç 6 almıştım ödül olarak bu güzeldi ama verdikleri ödül listesine göre değerli ödül alma ihtimali epey bir düşük. Bakalım adminin cevabını bekliyorum. Ona göre hiç tahmin yapmak ile uğraşmıyacam. Random maçlara kafama göre tahmin yapar geçerim.

4. Ödüller gayet güzel teşekkürler seafight

5. HACKERWARE

HACKERWARE User

Her tahmin başına mı ödül veriyor yoksa günlük 1 ödül mü

6. her maç sonrası 1 jolly veriyor bu nesi iyi
    ve anlamadığım dün sıralamada ilk 100 deydim maç falan olmadı öğlen sıralamada 150 lere çıktım :D portekiz maçından sonra ilk 100 e girip öğlen 1 de nasıl 50-60 kişi geriledim aklımda deli sorular da neyse ordan gelecek plato ile alacağım toplar umrumda değil ihtiyacı olan alsın bana kağıt şerit lazım tasarımları alayım toplar zaten bokordan geliyor

7. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

O yama notunda bahsettiği ilk tahminini yapanlar için geçerli.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.