Taç Görevi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ßЄŦŦЄR~*~ tarafından 22 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 27-1 güvenli limanda 5 keskin başlı 5 söhret II kesmemizi isteyen taç görevi nasıl açılıyor? 22-1 den zalim batır görevi aldım görevi yaptım teslim ettim fakat hala açılmadı görev. bilgisi olan var mı?

2. srknszn

srknszn User

Zalim görevini bitirince açılması lazım hesaptan çıkış giriş yap hala gözükmüyorsa supporta yaz

3. 22 1 e git zalimi teslim ettigin gorev vericideki gorevleri tamamla yanlis hatrlamiyosam 2 3 görev var ondan sonra 27 1 gorevin acilcaktr.

4. recvol

recvol User

zalime son atış görevini tamamladıktan sonra açılıyor diye biliyorum ve günlük bir görev oluyor (zalime son atış görevi hergün yenileniyor yanlış hatırlamıyorsam )

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Zalime son atış görevini yaptıktan sonra bir kaç adet görev var 27-1 de. Onlarıda yaptıktan sonra açılıyor.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.