supporta gereksiz mail cevapları

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve sevkielli tarafından 6 Temmuz 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sevkielli

sevkielli User

supportta attiğimiz maillere kim hangi yetki ile cevap veriyorsa acil olarak soru cevap eğitimi almasi gerekir oyundaki sorunu yaziyorum böyle bir hata yok diyor foruma bakın diyor foruma bakiyoruz yazıyoruz supporta yaz diyor yazıyoruz tekrardan gelen cevap amaciniz nedir bu nasıl bir cevap bende simdi ona soruyorum senin amacin ne oyundaki sorunlari düzgün bir şekilde bana aciklamak mi yoksa sana yazilan sorulari kotani doldurmak için havadan sudan cevaplar vermek mi eskiden işlerinizi daha çiddiye aliyordunuz ama şimdi oyuncu azarlayan cevaplar şirket ismine zarar veren şekilde hareketler artik bu tarz cm admin bunlara bir ceza verilmesi gerekmiyor mu bu bana yapılan ikinci saygisizlik yazdiğim mesajlarda bir tane küfür argo yada rencide edici bir kelime yada söz var mi karşiniz müşlteriniz var ayrıyetten bir çoçukta yok bana cevap veren cm admin asil senin amacin ne

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Gereken yapıldı destek ekibinden de gereken cevap verildi.

3. sevkielli

sevkielli User

teşekkürler ilginiz için sorunda biraz benim dikkatsizliğimden kaynatlı olmuş kusura bakmayin ama iletişimizizi seviyeli şekilde yaptiğimiz için sağolun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.