support

Discussion in 'Genel Sorular' started by J.S.Bach, Feb 20, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. J.S.Bach

J.S.Bach User

merhaba support a tıklayınca oyunu komple kapatıyor birde bu yeni çıkan başlangıç paketleri ne kadar satışta olacak

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Support kısmına giriş yapabildiniz mi? Başlangıç paketleri muhtemelen hep kalacak önceki başlangıç paketleri gibi, belirli bir süre kalacağı gibi bir şey söylenmedi bize.

3. J.S.Bach

J.S.Bach User

kaç level e kadar kalacak acaba hayır yapamamıştım support a giriş

4. J.S.Bach

J.S.Bach User

başlangıç paketlerinden bir tane aldım diğerleri kayboldu artık görünmüyor 51 level gemi

5. KiLLA.36

KiLLA.36 User

bende 1 tane başlangıç paketi gözüküyordu aldım hesabıma tanımlanmadı markettede gözükmüyor hesaptanda para gitmedi supportta yazdım düzeltilmedi yağmacı paketide çekmedim bu paket gelmeyince şüpheye düşürdü

6. ShaDe.

Normalde başlangıç paketleri 40. seviyeye kadar alınabiliyordu ancak bu paketler yeni olduğu için değişiklik oldu mu tam bilmiyorum.

7. ShaDe.

Selam,

Seviyeniz kaç acaba?

8. KiLLA.36

KiLLA.36 User

Selam Shade, seviyesi 15 geminin 1 tane paket gözüküyordu 80 tane yıldırım topu olan paketi satın aldıgımda yukarda belirttiğim olay yaşandı.

9. ShaDe.

Destek ekibimize tekrar bir bilet gönderin incelemeleri için.

10. Dürümcü

Dürümcü User

Belli bi sayıda yıldırım topun var ise kalan diğer paketler otomatik olarak iptal ediliyor.Sebebi bu.Yıldırım topları da geri dönüşüm olmadığı için topu olanlar silip alamıyor :D

11. KiLLA.36

KiLLA.36 User

bayağı bi yıldırım topu var gemide 800 e yakın seviyeler karışık 130 tl lik paket gözüktü birtek onuda aldım gelmedi ondan demekki sağolasın.

Thread Status:
Not open for further replies.