Sunucular

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ●αʟαчıпα●вαятıи●¹™ tarafından 23 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna 6-7 sene önce başladım ama çok ara vererek oyun oynadım. Şimdiki gemiler çok gelişmiş canım 200k rakip bana 100k vuruyor. 2 vuruşta batıyorum. Pve sunucuları olduğunu yeni fark ettim ama oyuna yeniden başlamak istemiyorum acaba gemiyi diğer sunucuya geçirmek olsaydı güzel olmaz mıydı :):)

2. Sunucu değiştirme olamaz pve - pvp mantığı kalmaz yeni başladıysan pve gemi var diyosan pvp

3. bir öneriydi olacağını sanmıyorum ama yine de ifade etmek istedim.

4. pve de sadece npc vurup güçlenmiyormuyuz.Yani bir anlamı yok pek.

5. Kendi durumuna göre artıları ve eksileri mevcut dediğin gibi pvede savaş iki taraf istenildiği taktirde gerçekleşiyor.Ben çok uzun zaman önce oynuyordum gemide 11 yıllık nişan var tr1de sadece etkinlik kodlarını girmiş olsaydım şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamazsım ama tekrar girdiğimde bırak savaşı npc kesmeye izin vermiyorlar npcye oyukla 8k elitle 45-50 vuruyordum git yeni serverda başla bu değeri 1 hafta sürmeden alırsın ama ben o kadar yıldır oynadığım gemide alamıyordum ki bu gemide vudu topunu 10lu paketlerle almıştım 270 liraya resmen çöp olmuş şuan pvede başladım ilk işim indirim paketi + keskin+bir kaç paket aldım 1 ayı geçti etkinliklerde o kadar rahat kasıyorum ki oyundan zevk aldığımı anladım tr1de o gemiyle olmayan etkinlik npcsini kovalayıp olmayan hasarla kesmeye çalışmak kadar yorucu ve stres yapıcı iş yok benim kaldırabileceğim bir stres değil kaldı ki tr çok ama çok küfürbaz dolu odada eşim var tsde ana avrat sövülüyor başka tsler de aynı kaç yer gitsem düzgün bulamadım bulduğum da tatmin etmedi

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

maalesef imkansız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.