Öneri Sunucu Birleşimi GL6

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve batuhansaygı tarafından 11 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, Üzülerekten bu konuyu açmak istiyorum umudumuz yok ama bi ihtimal belki. Kapatırmısınız kapatmazmısınız bilemem ama sizlerden de özür diliyorum sizlerin yapabileceği tek şey üstlerinize iletmek ama bu konuyu tekrar tekrar sürekli iletirseiniz belki kafalarına yer eder. Hiçbir serveri birleştirmiyolar belki tamam ama biz tek sunucu oynamaktan gerçekten sıkıldık GLOBAL EUROPE 6 serverini artık birleştirilmesini istiyoruz gerekse tekrar birleştirilme düzenlemesi yapılsın kalacaklar kalsın ama şu Global Europe 6 Serverinde bi düzenlemeye gidilmesi gerekiyor artık . Nolursunuz. Oyunda tad yok zevk yok savaş yok sadece kasılıyoruz biz savaş istiyoruz artık . Bu konuyu tekrar üstlerinize bildiriniz en üstlerinize. @Star @Bigpatron @Menetli @Relax

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyu raporlarıma ekliyorum.

Saygılar.

batuhansaygı bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.