Sürpriz Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Mεh†εRhαπ tarafından 22 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şu süprizleri bulana yetkililerin ödül vermesi gerikiyor.süpriz ödül gemisi olsunda rahatlayalım.şu görevi yapanada yüzbinlerce inci versinler.nedirbu artık yeter ya kaldırsınlar şu görevi yada oyundaki gemi sayısına göre çogaltsınlar.süpriz aramaktan insanların canı sıkılıyo saatlerce ara nedirbu.yetkililer bunun artık bir sorun oldugunu göremiyormu.oyuncular artık süpriz kesmeyene ödül verecek.görevi yapsındiye.ilgilenirseniz birçok oyuncunun bu sorunu ortadan kalkacaktırdiye düşünüyorum.

NewcastleUnited bunu beğendi.
  2. Aynen katılıyorum süpriz bulan buz atıyor tabi bulabilirse:) 5 süpriz görevini tam 4 saatte bitirdim 4 saat kasılsaydım tam 300 k inci kazanırdım bari süpriz yerine intikam 2 batıralım neden süpriz npc si yada çoğaltsınlar sistemi yetkililer bu sorunu lütfen her raporunda iletirseniz seviniriz . Kolay gelsin...

TR-2_vatansağolsun23 bunu beğendi.
  3. bu süpriz arama işi yüzünden günlerce oyuna sinir olup girmediğimi bilirim

4. parazitin

parazitin User

çok abartıyorsunuz ya ben hep 15 20 dk da bitiriyorum :)

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyu rapor ettiğimizi önceki konularda da belirttik. Yapacak bir şey yok.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.