Sürekli Batırıyorlar

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Nursing tarafından 6 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nursing

Nursing User

Bir etkinlik yapılıyor ancak yeni oyuncular veya güçsüz oyuncular hiç düşünülmüyor. 1 dk nefes almaya fırsat yok güçlü oyuncular 200k 500k vuruş yapıyor. Gemi batırma ve darbe puanı etkinliği olduğundan dolayı sürekli batırıyorlar.

Evet savaş görevleri oyuncuların birbirlerini batırma etkinlikleri güzel ancak yeni oyuncular neden düşünülmez ki.

Bunu 20.seviyeden sonra yapsanız daha iyi olmaz mıydı 1.haritada bile durum aynı 1 dk içinde abartmıyorum 10 defa battığım oluyor.

Lütfen şu oyuncu batırma ve darbe puanı için en azıdan 20 seviyeden sonraki haritalar için bırakın 5 10 tane harita olsa inci kasabileceğimiz en azından dolaşabileceğimiz harita olsun.

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  2. Pve modunun kapanması çok kötü olacak.

3. 4442244

4442244 User

guvenli limanga beklıyorum batmamak ıcın çıkınca bır daha tamır bıle olamıyoruz

4. kanka koruma aurası biriktir diyecem vereceğim tek tavsiye ben benden düşükleri sıkmadığı sürece batırmıyorum kolay gelsin iyi oyunlar sabahtan beri 6 tane yağmacı kesebildim

5. Nursing

Nursing User

Bu görevi sadece üst level için yapmaları daha güzel olmaz mıydı yada git her hangi bir oyuncuyu batır yerine kendi seviyende veya seviyenin üzerinde oyuncu batır diye bir şart olsaydı bu şekilde gerçekten oyun oynanmaz bir hal alıyor.

6. kanka savaş oyunu seviyeye göre batır olmaz ki

7. ama koruma aurasının süresi uzatılırsa en kötü savaşmak isteyen savaşır kasılmak isteyen kasılır

8. batıran gemiler de hep aynı bir 20 30 gemi var hep onlara batıyorum

9. onlar da rütbeye oynuyor hak veriyorum bilmiyorum ne yapacaz

10. Nursing

Nursing User

Bari bir kaç tane kasılma haritası olsaydı seviye düşük zaten etkinliğe katılmamızın bir anlamı yok yeteri kadar darbe vuramadığımız için level alıp kasılmak daha mantıklı ama ona da izin vermiyorlar anında batıyorsun

11. Nursing

Nursing User

Ve daha kötüsü de var adamlar bot'u ayarlamış kendisi zaten yok pc başında bot gidip gelip batırıyor bizi düşün 1 haritada 3 5 oyuncun oto bot'a bırakmış gemiyi ha bire batırıyorlar bizi bir çözüm bulunmalı bu şekilde zarar veriyor oyuna ve yeni oynayanları da oyundan soğutuyor.

12. kanka bot mu gördün direkt suporta yaz

13. Nursing

Nursing User

Sayın yetkililer lütfen şu ilk 20 haritada oyuncuları öldür görevlerini tekrardan gözden geçirin. Ya en azından bi alana inip oyuncuların durumuna bakın. Oyuncuları öldür görevlerini yukarı haritalarda yaparsanız en azıdan aşağıdaki haritalarda biraz nefes alınacak

14. Ali-Han

Ali-Han User

1-2-3 level pve olması lazım

15. Star

Star Board Administrator Team Seafight

İleteceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.