Star

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »λωэѕтλ«вℓ©g tarafından 1 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sezon duyuruları
    Etkinlik duyuruları
    Npc isimleri
    Canavar isimleri
    İndexteki yanlışlar
    Görev İsimleri hatası
    yanlış çevirilerle dolu bir senemizi daha bizlere bahşeden sayın star admine teşekkür ederiz.
    Bizlerde insanız hata yapabiliriz diyerek köşeye çekildiniz 1 sene boyunca.
    ve o hataları halen çevirmediniz.
    Oyuna yeni başlayan kişiler için bu indexler önem arz eder.
    ( Bu yazdıklarımı okuyup sileceğinizi biliyorum. )
    Görevinize önem verin.

2. size tavsiyem tr forumunu kullanmak yerine ingilizce olan forumu gerekirse çeviri ile takip edin her konu detaylıca yazılıyor. Orada swift admin gayet güzel çalışıyor ve test ederek paylaşım yapıyor. Ayrıca konuya cevap verip saniyesinde kapatmıyorlar. 1 gün geri bildirim bekleyip haber verilerek kapatılıyor

3. Evet o forumu takip ediyorum zaten
    ama biz türk oyuncular olarak neden kendi forumumuz varken başka forumlara muhtaç kalıyoruz.
    İşini iyi yapan birisi olsa muhtaç kalmayız
    hiç denetleyen bakan edende yok.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Hayır silmeyeceğim. Neden sileyim? Ben çevirilerde hata yaptığımı düşünmüyorum. Sadece oyuna eklenmeden bazı şeyleri çevirdiğimiz vakit oyuna eklendiğinde farklı isimler çıkabiliyor. Ki bu da normal. İşimi kötü yaptığımı iddia ediyorsunuz yazın desteğe şikayetlerinizi bildirin ben eleştiriye de açığım. Ben kötü yaptığımı düşünmüyorum :)

Ayasofya bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.