Star Adminin Dikkatine

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve _ђрφттεѓ_§к® tarafından 1 Aralık 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba star admın , yaklasık 2 ayı gectı heralde gemımdekı sorun . gerek sız gerek genel yonetım olarak hep ılgı alaka destek oldunuz kendım de cok cabaladım gerek sıze gerek yetkılılere cok yazdım ama hala bır duzelme bır sonuc yok efendım. O kadar etkınlık cıkıyor o kadar paket cıkıyor hergun bır yenılık ama kac yıllık seafıght ılk 10 dakı sıralama gemısının 2 aydır basak harıtaları yok ne yenısı var ne eskılerı var bu artık sorun olmaktan cıktı benı oyundan soguttu ve oynamıyorum desem yerıdır . Ben sızden bır kere daha rıca edıyorum . supportada yazdım bıgpatronla konusmak ıstıyorum dıye artık ya oyunu bırakıcam yada sorunum duzelsın . Ben 2 aylık kayıblarımında telafısını ıstıyorum saygılar hayırlı calısmalar efendım

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Merkezle temas halindeyim. Sorun tüm oyunda sadece 2 kişide olduğu için hala çözülemedi. Sorunun neyden kaynaklandığı araştırılmaya devam ediliyor. Bulunur bulunmaz da bana haber edilecek. Evet ben sizi çok iyi anlıyorum fakat elimden gelen de maalesef bu kadar. Yukarıya olabildiğince bastırıyorum fakat siz de takdir edersiniz ki baskı vb. şeyler bu tür süreçleri hızlandırmıyor.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.