Star Admin

Discussion in 'Genel Sorular' started by ☆ҠΛŔƬΛĿßƐY☆, Dec 24, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. discord da yazıları silecek başka yetkili yoktu da silmek sana mı kaldı Star admin. Neymiş alman kanalıymış. Açsaydınız o zaman bir tane de Türk kanalı discorda, çok mu zor. Buradaki oyuncular oyuncu değil mi? 7 farklı dilde kanal açılmış ama Türkçe yok! Ne diyeceğimi bilemiyorum, önün açık olur yükselirsin seafight ta

2. Sekiro™

Sekiro™ User

Bigpatron bu konu hakkında defalarca açıklama yaptı. Discordda küfür ve hakaretin çok olacağını bildiğinden Türk kanalının açılmasını bizzat kendisi istemiyor. Ana gemisi chat banı yiyince yeni hesap açıp tartışmaya devam eden oyuncular discord kanalında neler neler yaparlar diye de bir söylemini görmüştüm bir keresinde.

3. bunun önüne geçmek için telefon ile doğrulama yapılabilir bu şekilde çirkin dilli insanlar sonsuza kadar discorddan uzaklaştırılabilir. Başkaları küfür edecek diye neden hakkımızdan oluyoruz ? Uğraşmak istemiyorlar olabilir veya oyunculara değer verdikleri yok belkide , verdikleri mesajlar hep geçiştirici zaten.

4. hala vudu toplarını satın alan ınsanlar var bılmeden dıscord sunucusu açık olsa belkı paralarını boş yere harcamazlardı bu oyunun büyük bir eksikliği...

5. küfür edecek olan ingilizce de küfür edebilir, bunun gibi saçma bir sebep olamaz.

6. ben baya rica ettim 1 hafta boyuncu yazdım turkce kanalı ama bır turlu sonuc alamadım açılması güzel olur yenı kısılerle tanısırız bılgı aktarımı vs olur , oylama yapalım gerekırse acalım tr kanalını...

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Discord düzenini sağlamak da benim görevlerimden bir tanesi. Neden Türk kanalı açılmasına müsaade edelim? Ne zaman insanlar bunun bir oyun olduğunu anlar, kabul eder ve birbirlerinin annelerine ve ailelerine küfretmeyi bırakırsa, o zaman belki açtırmayı düşünürüz! Burada gemilerinizi yasakladığımız halde keza chat de de öyle hala insanlar devam ediyor küfretmeye kaldı ki orada hesaplara da ceza veremeyeceğiz neden böyle bir şey yapalım? Tamam belki siz etmeyeceksiniz ama biz biliyoruz ki bunlar olacak!

Saygılar.

Last edited: Jan 3, 2022
Thread Status:
Not open for further replies.