Sorunlar

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by Bloody-Queen, Aug 5, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sayın star ben forum adminliği de yaptım chet adminliği de belki bazı arkadaşlar bilmiyordur ama ben sizin sadece elçi olduğunuzu biliyorum benim ve bunu bilen arkadaşlarımın anlatamadığı şu bu kadar uzun süredir sorunlar var ve biz yazmaktan usandık bu programcılar yada şirketin maliye işlerine bakan insanlar hiç mi dinlemiyor şu an oyun ne halde diye madem bu sorunlar büyük sorunlar arkadaş o zaman dertleri neydi de oyunu bitmemiş bir şekilde çıkardılar biz clientte oynarken gayet rahattık bitmemiş oyunu çıkardılar şimdi de bizim sabır göstermemizi mi bekliyorlar kusura bakmayın çok beklerler sabır kalmadı

2. REİS*38

REİS*38 User

Seafight çöküş moduna geçtiği için belki de uğraşmak istemiyorlar. Kantarın topuzu kaçtı düzeleceğe de benzemiyor. Raporları dikkate alan takan da yok demek ki.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Haklısınız. Fakat yapacak bir şey de yok. Olan oldu değil mi? Maalesef sabırla düzeltilmesini bekleyeceğiz. Biliyorum çok can sıkan hatalar mevcut fakat her gün daha iyiye gidecektir.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.