Sorunlar

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ะะะะะۣۨ»ЄҲƇƛԼƖƁƲƦ«ۣۨะะะะะ tarafından 11 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Seafight Forum Yazarları Ben Her Oyuna Girdiğimde kamuflaj açık oluyor yani batık olarak doğuyorum ve Bunun Bir Çok Aksilik var oyunda az önce oyuna girişte lost connection hatası aldım giremiyorum ve unutmadan şunuda söyleyeyim benim ünvanım neden her saat değişiyor bunun mantıklı bir açıklaması varmı? Neden Beta yı açıp kullanıcılara sunmuyorsun en baştan direk olarak oyuna yenilik getiriyorsunuz 100 lerce kişi mağdur herkes sorun yaşıyor .

Realist bir cevap bekliyorum? tek cümleyle konuyu kapatacaksanız hiç yazmayın.
    Saygılarımla...

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

İlk olarak batık olarak doğma hatasını çok içten söylüyorum bende hiç olmadı inanın. Nasıl olduğunu adım adım anlatın test edip, rapor edelim. Lost connection hatasını almanız gayet normal yama çalışması için sunucular yeniden başlatılıyordu ve sunuculara restart atıldığı anda siz oyunda değilseniz ya da oyundayken, oyun sayfanızı kapatır açar ya da tazelerseniz sunucular yeniden başlayana kadar Lost Connection Hatası alırsınız. Ünvan dediğiniz rütbe sanırım. Eğer öyleyse gerekli duyuruyu yama çalışmalarında yapmıştık fakat belli ki okumamışsınız :p Ben cevaplarımın gayet realist olduğunu düşünüyorum ve konuyu kapatmak zorunda olduğum için kapatıyorum. Şu batık doğma olayına gelelim. Dediğim gibi adım adım çözün nasıl olduğunu tekrar konuyu açın bana iletin, test edip bizzat programcılara rapor ederim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.